|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:41 am
renge_karen Czesiek Hydraulik renge_karen witajcie ludziska neutral Hejka nieznajoma ja..... nieznajoma crying Ooo ty glupia kobieto, nie widzisz ze on jest tu zupelnie nowy scream ----> mam nadzieje, ze to nie zostalo potraktowane obrazliwie XDD ja sobie wczoraj ogladalam po raz chyba 100 Alo Alo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:41 am
stare łoszz, znowu mi sie spac chce stare Witam wszyskich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:43 am
Karnaaa stare łoszz, znowu mi sie spac chce stare Witam wszyskich Kya! tak jak mi rofl ja czasem spie po 18 h. Bede teraz wysypiac sie za te wszystkie dni szkoly rofl --> e tam szkoda czasu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:45 am
Karnaaa stare łoszz, znowu mi sie spac chce stare Witam wszyskich Hejka, jeszcze się nieznamy więc Witaj Karnaaa jestem Czesiek ale naprawde Mateusz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:46 am
Rin_Youkai Karnaaa stare łoszz, znowu mi sie spac chce stare Witam wszyskich Kya! tak jak mi rofl ja czasem spie po 18 h. Bede teraz wysypiac sie za te wszystkie dni szkoly rofl --> e tam szkoda czasu XD *zieeeeeeew* kurde jeszce 105 ludków żeby moja akcja zakonczyla sie powodzeniem 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:46 am
Czesiek Hydraulik Karnaaa stare łoszz, znowu mi sie spac chce stare Witam wszyskich Hejka, jeszcze się nieznamy więc Witaj Karnaaa jestem Czesiek ale naprawde Mateusz Witam witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:47 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa stare łoszz, znowu mi sie spac chce stare Witam wszyskich Kya! tak jak mi rofl ja czasem spie po 18 h. Bede teraz wysypiac sie za te wszystkie dni szkoly rofl --> e tam szkoda czasu XD *zieeeeeeew* kurde jeszce 105 ludków żeby moja akcja zakonczyla sie powodzeniem 4laugh rofl a co to za akcja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:49 am
Czesiek Hydraulik renge_karen Czesiek Hydraulik renge_karen witajcie ludziska neutral Hejka nieznajoma ja..... nieznajoma crying Bez obrazy, ale ciebie jeszcze nie znam. A tak przyokazji to Mateusz jestem ^^ milo mi ale ja nie bede ujawniala swojego imienia wybacz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:51 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa stare łoszz, znowu mi sie spac chce stare Witam wszyskich Kya! tak jak mi rofl ja czasem spie po 18 h. Bede teraz wysypiac sie za te wszystkie dni szkoly rofl --> e tam szkoda czasu XD *zieeeeeeew* kurde jeszce 105 ludków żeby moja akcja zakonczyla sie powodzeniem 4laugh rofl a co to za akcja whee 105 ludków da mi po 500g i bede miala WIDELKI 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:52 am
Karnaaa 105 ludków da mi po 500g i bede miala WIDELKI 4laugh rofl oo tez one mi sie marza T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:52 am
Rin_Youkai renge_karen Czesiek Hydraulik renge_karen witajcie ludziska neutral Hejka nieznajoma ja..... nieznajoma crying Ooo ty glupia kobieto, nie widzisz ze on jest tu zupelnie nowy scream ----> mam nadzieje, ze to nie zostalo potraktowane obrazliwie XDD ja sobie wczoraj ogladalam po raz chyba 100 Alo Alo rofl troche mnie to ryszylo.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:53 am
renge_karen milo mi ale ja nie bede ujawniala swojego imienia wybacz biggrin Spoko, przeciez nic sie nie stanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:54 am
renge_karen milo mi ale ja nie bede ujawniala swojego imienia wybacz biggrin oz cichociemna rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:54 am
Karnaaa 105 ludków da mi po 500g i bede miala WIDELKI 4laugh rofl ninja zdotowalabym Ciebie ale szkoda mi kasy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:55 am
Rin_Youkai Karnaaa 105 ludków da mi po 500g i bede miala WIDELKI 4laugh rofl oo tez one mi sie marza T^T a mi brakuje jeszcze tylko 50k crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|