|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 3:37 am
Karnaaa dark wampirek Karnaaa Widly znowu podrozaly crying Emo Bag znowu podrozala crying ale dool crying zebys wiedziala crying A bylam tak blisko crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 3:42 am
dark wampirek Karnaaa dark wampirek Karnaaa Widly znowu podrozaly crying Emo Bag znowu podrozala crying ale dool crying zebys wiedziala crying A bylam tak blisko crying a ile Ci brakuje |? Sporo podrozala ? (bo widelki 4k) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 3:45 am
Karnaaa dark wampirek Karnaaa dark wampirek Karnaaa Widly znowu podrozaly crying Emo Bag znowu podrozala crying ale dool crying zebys wiedziala crying A bylam tak blisko crying a ile Ci brakuje |? Sporo odrozala ? (bo idelko 4k) crying hmm jakbym sprzedala itemy ktorych nie uzywam to bym miala tak ok 120k juz wiec brakuje mi z 50 co najmniej bo cena lata ostatnio od 140k do 200k ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 3:48 am
dark wampirek Karnaaa dark wampirek zebys wiedziala crying A bylam tak blisko crying a ile Ci brakuje |? Sporo odrozala ? (bo idelko 4k) crying hmm jakbym sprzedala itemy ktorych nie uzywam to bym miala tak ok 120k juz wiec brakuje mi z 50 co najmniej bo cena lata ostatnio od 140k do 200k ;/ heeeee rofl sporo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 5:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:33 am
ja poszlam spac o 2 a wstalam godz temu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:36 am
~~lena-undesaid~~ ja poszlam spac o 2 a wstalam godz temu xp A ja nie jestm pewna , ale chyba tez cos kolo 2 , spalam pod namiotem i co jakis czas nie wiem czemu sie budzilam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:40 am
Karnaaa ~~lena-undesaid~~ ja poszlam spac o 2 a wstalam godz temu xp A ja nie jestm pewna , ale chyba tez cos kolo 2 , spalam pod namiotem i co jakis czas nie wiem czemu sie budzilam gonk ja tak mialam ze srody na czwartek dlatego, ze, jak sie potem okazalo, mialam goraczke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:45 am
~~lena-undesaid~~ Karnaaa ~~lena-undesaid~~ ja poszlam spac o 2 a wstalam godz temu xp A ja nie jestm pewna , ale chyba tez cos kolo 2 , spalam pod namiotem i co jakis czas nie wiem czemu sie budzilam gonk ja tak mialam ze srody na czwartek dlatego, ze, jak sie potem okazalo, mialam goraczke xp bidulka , Ale wczoraj impreze malam hehe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:51 am
nie powiem , by sie przydalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 6:54 am
Karnaaa ~~lena-undesaid~~ Karnaaa ~~lena-undesaid~~ ja poszlam spac o 2 a wstalam godz temu xp A ja nie jestm pewna , ale chyba tez cos kolo 2 , spalam pod namiotem i co jakis czas nie wiem czemu sie budzilam gonk ja tak mialam ze srody na czwartek dlatego, ze, jak sie potem okazalo, mialam goraczke xp bidulka , Ale wczoraj impreze malam hehe mrgreen no, a ja nie poszlam w czwartek przez to do szkoly gonk a chcialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|