|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 3:41 am
Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234 jejejej jakie sliczniaste whee ( fajna bluzka ninja ) Frania: zabawnie tam pewnie bylo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 6:06 am
Rin_Youkai Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234 jejejej jakie sliczniaste whee ( fajna bluzka ninja ) Frania: zabawnie tam pewnie bylo XD oj byyyło XD wywaliłam się trzy razy, moje kolano poważnie ucierpiało XP _ _" no ale cóż! warto było XD
Omiś bardzo ładne smile Taką buzinke słodka masz biggrin , ale bluzka ze względu na kolor to mi sie nie podoba biggrin misio jest fajny ^^
Lava: nie przesadzaj ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 7:59 am
Dzieki dziewczyny smile Terrorystka Frania
Omiś bardzo ładne smile Taką buzinke słodka masz biggrin , ale bluzka ze względu na kolor to mi sie nie podoba biggrin misio jest fajny ^^ Ostatnio kupuje tylko rozowe ciuchy, bo tylko takich siostra mi nie kradnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 9:01 am
Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234przypominasz mi kolzezanke z klasy >__>' ale wydawalo mi sie, ze jestes ladniejsza ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 9:46 am
Aidanna Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234przypominasz mi kolzezanke z klasy >__>' ale wydawalo mi sie, ze jestes ladniejsza ;p Aidanno nam tez się czasami cos wydaje domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 10:13 am
Terrorystka Frania Aidanna Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234przypominasz mi kolzezanke z klasy >__>' ale wydawalo mi sie, ze jestes ladniejsza ;p Aidanno nam tez się czasami cos wydaje domokun xd no i? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 12:19 pm
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234przypominasz mi kolzezanke z klasy >__>' ale wydawalo mi sie, ze jestes ladniejsza ;p Aidanno nam tez się czasami cos wydaje domokun xd no i? rolleyes takie komentarze są całkowicie nie na miejscu, jakc chiałas obrazic Omi to w mało smaczny sposób i taktowny. Jednym słowa - zmaściłaś. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 1:42 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234przypominasz mi kolzezanke z klasy >__>' ale wydawalo mi sie, ze jestes ladniejsza ;p Aidanno nam tez się czasami cos wydaje domokun xd no i? rolleyes takie komentarze są całkowicie nie na miejscu, jakc chiałas obrazic Omi to w mało smaczny sposób i taktowny. Jednym słowa - zmaściłaś. blaugh to sie wytnie xP bue... porpostu jakos dziwnie wyszla na jednym zdjeciu x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 1:48 pm
Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234o ja pier... przy tobie mozna usiasc i namietnie zdrapywac tapete z twojej twarzy... przynajmniej tak mi sie to widzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:05 pm
Ozzwald Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234o ja pier... przy tobie mozna usiasc i namietnie zdrapywac tapete z twojej twarzy... przynajmniej tak mi sie to widzi kazdy widzi to co chce ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 2:45 pm
Ozzwald Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234o ja pier... przy tobie mozna usiasc i namietnie zdrapywac tapete z twojej twarzy... przynajmniej tak mi sie to widzi rozumiem, ze to mialo byc zlosliwe i powinnam poczuc sie obrazona albo powinno byc mi przykro smile Otoz nie jest, bo to troche naciagany argument, podejrzewam ze wysnuty tylko po to, zeby pewna zwolenniczka 'naturalnego piekna' poczula sie dowartosciowana... taki odwet za to, ze osmielilam sie ostatnio ja skrytykowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 3:01 pm
Omega Sun Ozzwald o ja pier... przy tobie mozna usiasc i namietnie zdrapywac tapete z twojej twarzy... przynajmniej tak mi sie to widzi rozumiem, ze to mialo byc zlosliwe i powinnam poczuc sie obrazona albo powinno byc mi przykro smile Otoz nie jest, bo to troche naciagany argument, podejrzewam ze wysnuty tylko po to, zeby pewna zwolenniczka 'naturalnego piekna' poczula sie dowartosciowana... taki odwet za to, ze osmielilam sie ostatnio ja skrytykowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 23, 2006 3:17 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234o ja pier... przy tobie mozna usiasc i namietnie zdrapywac tapete z twojej twarzy... przynajmniej tak mi sie to widzi rozumiem, ze to mialo byc zlosliwe i powinnam poczuc sie obrazona albo powinno byc mi przykro smile Otoz nie jest, bo to troche naciagany argument, podejrzewam ze wysnuty tylko po to, zeby pewna zwolenniczka 'naturalnego piekna' poczula sie dowartosciowana... taki odwet za to, ze osmielilam sie ostatnio ja skrytykowac blaugh ze ja? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:14 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Dawno mnie tu nie bylo: 1234o ja pier... przy tobie mozna usiasc i namietnie zdrapywac tapete z twojej twarzy... przynajmniej tak mi sie to widzirozumiem, ze to mialo byc zlosliwe i powinnam poczuc sie obrazona albo powinno byc mi przykro smile Otoz nie jest, bo to troche naciagany argument, podejrzewam ze wysnuty tylko po to, zeby pewna zwolenniczka 'naturalnego piekna' poczula sie dowartosciowana... taki odwet za to, ze osmielilam sie ostatnio ja skrytykowac blaugh ze kiedy ja krytykowalas? zwroc uwage na moja wypowiedz lubie makijarz ale nie az taki... ty masz za duzo tego na twarzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 9:55 am
Ozzwald ze kiedy ja krytykowalas? zwroc uwage na moja wypowiedz lubie makijarz ale nie az taki... ty masz za duzo tego na twarzy taa bardzo duzo.. pomalowane oczy + troche rozu i blyszczyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|