|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:52 am
revcat dokladnie....zamieszkujemy male trojmiasto....... 3nodding dobra ja mykam , idem się spodkac z towarzyszami faklcone i labudziak , do zobaczenia towazyszu kocie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:54 am
Ita Lockheart revcat dokladnie....zamieszkujemy male trojmiasto....... 3nodding dobra ja mykam , idem się spodkac z towarzyszami faklcone i labudziak , do zobaczenia towazyszu kocie 3nodding do zobaczenia.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 7:23 am
............ ninja twisted ninja ..................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:11 am
hehs ... cisha ... tematoow niema ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:16 am
Addik hehs ... cisha ... tematoow niema ... crying wybacz szeregowy ale dzis nie mam ochoty na rozmowy moze kiedy indziej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:25 am
Twisted_Exile Addik hehs ... cisha ... tematoow niema ... crying wybacz szeregowy ale dzis nie mam ochoty na rozmowy moze kiedy indziej twisted ok .... a tak wogle .... niekce ci sie gadac .. to poco tu siedzish ... question ( prawdopodobnie jest to pytanie retoryczne xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:29 am
Addik Twisted_Exile Addik hehs ... cisha ... tematoow niema ... crying wybacz szeregowy ale dzis nie mam ochoty na rozmowy moze kiedy indziej twisted ok .... a tak wogle .... niekce ci sie gadac .. to poco tu siedzish ... question ( prawdopodobnie jest to pytanie retoryczne xd ) nie siedze czasami lurkne sobie co sie dzieje i wpadne na POGG sie posmiac.... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 8:41 am
hehs ... jak cosiq to mnie jush niema ... pa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 12:15 pm
narescie wrocilem ze swojej misji...yyy...pusto na posterunku no trudno... *siada i zaczyna czyscic bron*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 1:59 pm
Kiray narescie wrocilem ze swojej misji...yyy...pusto na posterunku no trudno... *siada i zaczyna czyscic bron* oi! Generale Kiray! dawno Was nie widzialem Generale co slychac? jak bylo na misji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:05 pm
revcat Kiray narescie wrocilem ze swojej misji...yyy...pusto na posterunku no trudno... *siada i zaczyna czyscic bron* oi! Generale Kiray! dawno Was nie widzialem Generale co slychac? jak bylo na misji? Witaj Towarzyszu, ano nie bylo mnie bo troche... dzisiaj toczylem nierowna walke z trawa w moim ogrodku ale na szczescie wygralem... *polej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:08 pm
Kiray revcat Kiray narescie wrocilem ze swojej misji...yyy...pusto na posterunku no trudno... *siada i zaczyna czyscic bron* oi! Generale Kiray! dawno Was nie widzialem Generale co slychac? jak bylo na misji? Witaj Towarzyszu, ano nie bylo mnie bo troche... dzisiaj toczylem nierowna walke z trawa w moim ogrodku ale na szczescie wygralem... *polej* rofl i tak za tydzien pewnie kolejna walak z trawa panie generale rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|