|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 9:31 am
Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun A Tobie co sie stalo? ninja siakis dobry humor mam mrgreen a co z Twoimi wlosami sie stalo O.oto fajnie sa... inne... potrzebuje zmian, zaczynam od wirtualnej fryzury... a cus sie ztaloO.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 9:33 am
wlasnie w tym rzecz, ze nic sie nie dzieje... wszystko stoi w miejscu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 9:33 am
Omega Sun wlasnie w tym rzecz, ze nic sie nie dzieje... wszystko stoi w miejscu a moze rusz cos ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 9:34 am
moze... a co u Ciebie? jak egzamin?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 9:36 am
Omega Sun moze... a co u Ciebie? jak egzamin? najleepij skorzystaj z teori chaosu wink
a egzaminy ehhhh...jako tako mi poszla dydaktyka socjologia zaliczona ale boje sie sesja sie dopiero w poniedzilaek zaczyna i jeszcze 3 egzaminy conajmniej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 9:37 am
Ryuukei oshii Omega Sun moze... a co u Ciebie? jak egzamin? najleepij skorzystaj z teori chaosu wink
a egzaminy ehhhh...jako tako mi poszla dydaktyka socjologia zaliczona ale boje sie sesja sie dopiero w poniedzilaek zaczyna i jeszcze 3 egzaminy conajmniej xp poradzisz sobie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:18 am
ej, mozna tradeowac wedkami? a jak tak, to pozycvzy mi ktos jakas? sweatdrop bo ja amma ta najbadziewniejsza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:23 am
~~lena-undesaid~~ ej, mozna tradeowac wedkami? a jak tak, to pozycvzy mi ktos jakas? sweatdrop bo ja amma ta najbadziewniejsza xp a ja nie mam zadnej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:25 am
i po napadzie na Mrocznego ninja poprawił mi humor mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:28 am
Terrorystka Frania i po napadzie na Mrocznego ninja poprawił mi humor mrgreen *lezy jak flak na fotelu* ile jeeeeszcze do 8 lipca =,=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:30 am
Aidanna Terrorystka Frania i po napadzie na Mrocznego ninja poprawił mi humor mrgreen *lezy jak flak na fotelu* ile jeeeeszcze do 8 lipca =,= niestety juz niewiele....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:31 am
Omega Sun Aidanna Terrorystka Frania i po napadzie na Mrocznego ninja poprawił mi humor mrgreen *lezy jak flak na fotelu* ile jeeeeszcze do 8 lipca =,= niestety juz niewiele.... jakie niestety! JAKIE NIESTETY! bardzo dobrze... x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 10:32 am
Aidanna Terrorystka Frania i po napadzie na Mrocznego ninja poprawił mi humor mrgreen *lezy jak flak na fotelu* ile jeeeeszcze do 8 lipca =,= powiedz mi lepiej ile do 9 cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|