|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:20 am
EvilYuki no, no. założyłaby msobie coś takiego i chcę się najpierw rozejrzeć. Ja nie mam, ale pomysl ciekawy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:24 am
Delein the Wildest EvilYuki no, no. założyłaby msobie coś takiego i chcę się najpierw rozejrzeć. Ja nie mam, ale pomysl ciekawy :] Nie jestme pewna ,ale chyba Ita cos takiego posiadała... biegnę sie rozejrzeć mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:25 am
EvilYuki Delein the Wildest EvilYuki no, no. założyłaby msobie coś takiego i chcę się najpierw rozejrzeć. Ja nie mam, ale pomysl ciekawy :] Nie jestme pewna ,ale chyba Ita cos takiego posiadała... biegnę sie rozejrzeć mrgreen ownlog?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest EvilYuki no, no. założyłaby msobie coś takiego i chcę się najpierw rozejrzeć. Ja nie mam, ale pomysl ciekawy :] interesujace biggrin
ma ktos porzyczyc cyfrowke?????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:27 am
Aidanna EvilYuki Delein the Wildest EvilYuki no, no. założyłaby msobie coś takiego i chcę się najpierw rozejrzeć. Ja nie mam, ale pomysl ciekawy :] Nie jestme pewna ,ale chyba Ita cos takiego posiadała... biegnę sie rozejrzeć mrgreen ownlog? Ownlog, ale Ownlog jest płatny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:28 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Delein the Wildest EvilYuki no, no. założyłaby msobie coś takiego i chcę się najpierw rozejrzeć. Ja nie mam, ale pomysl ciekawy :] Nie jestme pewna ,ale chyba Ita cos takiego posiadała... biegnę sie rozejrzeć mrgreen ownlog? Ownlog, ale Ownlog jest płatny mrgreen no ita i kocur tam maja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:30 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Delein the Wildest EvilYuki no, no. założyłaby msobie coś takiego i chcę się najpierw rozejrzeć. Ja nie mam, ale pomysl ciekawy :] Nie jestme pewna ,ale chyba Ita cos takiego posiadała... biegnę sie rozejrzeć mrgreen ownlog? Ownlog, ale Ownlog jest płatny mrgreen Taki majatek, że niech ich piekłopochłonie Aby założyć konto wylij sms na numer: 71880 (koszt 1zł + VAT) o treci: OWNLOG NOWY Otrzymasz 8-cyfrowy kod.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:32 am
Konio Taki majatek, że niech ich piekłopochłonie Aby założyć konto wylij sms na numer: 71880 (koszt 1zł + VAT) o treci: OWNLOG NOWY Otrzymasz 8-cyfrowy kod. To jest 1/3 wina! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:34 am
EvilYuki Konio Taki majatek, że niech ich piekłopochłonie Aby założyć konto wylij sms na numer: 71880 (koszt 1zł + VAT) o treci: OWNLOG NOWY Otrzymasz 8-cyfrowy kod. To jest 1/3 wina! stressed Popieram i ide sie robic na bostwo, bom wybywam pozniej na rockoteke. Ciao! ^*^ *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:34 am
EvilYuki Konio Taki majatek, że niech ich piekłopochłonie Aby założyć konto wylij sms na numer: 71880 (koszt 1zł + VAT) o treci: OWNLOG NOWY Otrzymasz 8-cyfrowy kod. To jest 1/3 wina! stressed UUUuuu Sms-ami placisz za alkochol, ciekawe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:38 am
dobra bede sie powoli zwijac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 23, 2006 7:42 am
Konio EvilYuki Konio Taki majatek, że niech ich piekłopochłonie Aby założyć konto wylij sms na numer: 71880 (koszt 1zł + VAT) o treci: OWNLOG NOWY Otrzymasz 8-cyfrowy kod. To jest 1/3 wina! stressed UUUuuu Sms-ami placisz za alkochol, ciekawe biggrin nie, przeliczam to inaczej. Telefon mam na tego chrzanionego Mixa. Czyli przysługujące mi od ojca 25 złociszy na miesiąc. Jeżeli wygadam i nic mi nie zostanie, to będę musiała zakupić kartę za własne pieniądze, które mogłabym przepić. O. Ale już tam, wysłałam z telefonu ojca mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|