|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:18 am
ech... komputer mi się zrestartował stressed mam juz wszystkiego dość stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:18 am
Sayokun Lorak No ej ludzie jeszcze ja tu jestem *skacze po pokoju i wymachuje rękami* dlaczegooo gonk nie odzywaleś siem.. myślalam ze nikogo nie ma crying .. i ze bede tu musiala sama siedziec... w takiej wstretnej ciszy sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:19 am
Katka1989 ech... komputer mi się zrestartował stressed mam juz wszystkiego dość stare niech zgadnę windows - najwiękrzy wirus świata i jego niebieski ekranik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel xd xd xd nio przeprasham... *wylazi zza kanapy* nie ić.. bo zostane tu sama... crying ... *skacze na Sayo* 4laugh *przytulas* 'przytula' xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lorak No ej ludzie jeszcze ja tu jestem *skacze po pokoju i wymachuje rękami* dlaczegooo gonk Dzieki Say też Cie lubie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:20 am
Sayokun Katka1989 ech... komputer mi się zrestartował stressed mam juz wszystkiego dość stare niech zgadnę windows - najwiękrzy wirus świata i jego niebieski ekranik nie... zadnego niebieskiego ekranu nie było. po prostu idiota sobie zrobił mały restarcik *patrzy z wyrzutem na kompa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Katka1989 ech... komputer mi się zrestartował stressed mam juz wszystkiego dość stare niech zgadnę windows - najwiękrzy wirus świata i jego niebieski ekranik dukuadnie- pragne mac'a 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Sayokun Katka1989 ech... komputer mi się zrestartował stressed mam juz wszystkiego dość stare niech zgadnę windows - najwiękrzy wirus świata i jego niebieski ekranik nie... zadnego niebieskiego ekranu nie było. po prostu idiota sobie zrobił mały restarcik *patrzy z wyrzutem na kompa* To się chyba nazywa zarządzanie energią czy coś takiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:21 am
Lorak Katka1989 Sayokun Katka1989 ech... komputer mi się zrestartował stressed mam juz wszystkiego dość stare niech zgadnę windows - najwiękrzy wirus świata i jego niebieski ekranik nie... zadnego niebieskiego ekranu nie było. po prostu idiota sobie zrobił mały restarcik *patrzy z wyrzutem na kompa* To się chyba nazywa zarządzanie energią czy coś takiego co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:21 am
*kładzie sie obok* szukamy pękniecia ?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:22 am
Katka1989 Lorak Katka1989 Sayokun Katka1989 ech... komputer mi się zrestartował stressed mam juz wszystkiego dość stare niech zgadnę windows - najwiękrzy wirus świata i jego niebieski ekranik nie... zadnego niebieskiego ekranu nie było. po prostu idiota sobie zrobił mały restarcik *patrzy z wyrzutem na kompa* To się chyba nazywa zarządzanie energią czy coś takiego co? sweatdrop Jest taka opcja w windowsie że zażądza energią komputera... tak mi się przynajmniej wydaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 11:23 am
Lorak Sayokun Lorak No ej ludzie jeszcze ja tu jestem *skacze po pokoju i wymachuje rękami* dlaczegooo gonk Dzieki Say też Cie lubie... stare xd biggrin smile sad gonk żartowałem... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *kładzie sie obok* szukamy pękniecia ?? 3nodding oczywiście wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *kładzie sie obok* szukamy pękniecia ?? 3nodding to my nie jestesmy w kosmosie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|