|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:22 pm
Julka Shinn-chan Julka *probuje sie wyplatac*
jak to sie sciaga...
dawno nie gadalismy
jak pamietam ostatniego esa to robiles ciasto rofl masz moj numer koma? zaraz zaraz.. cos mi nie pasuje... to kim Ty jestes? Julka
Arife...
psiapsiola Baliaur a to Ty! wyslij mi esa bo mi sie Twoj numer skasowal. Twojej siostry tez.. z reszta sporo numerow szlak trafil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:29 pm
WNMP: Various Artists- Juno Reactor- Conga Fury (Animatrix Edit)
Szau!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:30 pm
Ma ktoś jakiś pomysł na fajnego Nicka dla mnie ?? (jak cus to PM) , ja jakos nie mam zadnych pomyslow sweatdrop heeeee -------->  a to nagroda za najlepszy pomysl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:30 pm
Shinn-chan a to Ty! wyslij mi esa bo mi sie Twoj numer skasowal. Twojej siostry tez.. z reszta sporo numerow szlak trafil o0' a to Ty niedoinformowany widze...
ja teraz w UK siedze
juz od ponad pol roku...
nawet nie jestem pewna chy nadal mam Twoj numer... burning_eyes
emo emo emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:31 pm
opcy opcy Delein Opcy- niszczysz gildie!!!! trzeba miec jakies hobby nie?.......... *kładzie sie na podłodze* dramallama ide se.. nara.. Pfryt XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:33 pm
Julka Shinn-chan a to Ty! wyslij mi esa bo mi sie Twoj numer skasowal. Twojej siostry tez.. z reszta sporo numerow szlak trafil o0' a to Ty niedoinformowany widze...
ja teraz w UK siedze
juz od ponad pol roku...
nawet nie jestem pewna chy nadal mam Twoj numer... burning_eyes
emo emo emo aha.. ok... fajnie tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:38 pm
Karnaaa Ma ktoś jakiś pomysł na fajnego Nicka dla mnie ?? (jak cus to PM) , ja jakos nie mam zadnych pomyslow sweatdrop heeeee -------->  a to nagroda za najlepszy pomysl mrgreen Tlazolteotl - bogini miłości i rozkoszy w mitologii azteckiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:39 pm
Julka Karnaaa Ma ktoś jakiś pomysł na fajnego Nicka dla mnie ?? (jak cus to PM) , ja jakos nie mam zadnych pomyslow sweatdrop heeeee -------->  a to nagroda za najlepszy pomysl mrgreen Tlazolteotl - bogini miłości i rozkoszy w mitologii azteckiej
dobree 3nodding , ale do mnei nie pasuje za bardzo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:40 pm
Arguizari i Arguizagoi - co znaczy Ksiezyc w mitologii baskijskiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:42 pm
Stefan albo Zenek - goscie spod nocnego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:42 pm
Karna- wejdz na wikipiedie i wpisz hasło imiona...tam bedziesz miala odnosniki do roznich imion w roznych kulturach, warto poczytac :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:43 pm
Melitele - bogini kwiatów i wiosny. Jej postać była użyta przez Andrzeja Sapkowskiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:44 pm
w sumie tak...
ale za daleko do rodziny i znajomych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:46 pm
Eris - bogini chaosu...
Hail Eris! All Hail Discordia!! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 1:47 pm
Delein the Wildest Karna- wejdz na wikipiedie i wpisz hasło imiona...tam bedziesz miala odnosniki do roznich imion w roznych kulturach, warto poczytac :] swietny pomysl biggrin Julka: dzieki za propozycje ,Melitele mi sie podoba , ale jeszce zobacze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|