|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:33 pm
Ryuukei oshii Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Ty tez jakos wybitnie dlugo nie jestes. nie, ale w poruszanych owych czasach bylem, a nie wiem czemu ona udaje ze tez wtedy byla rolleyes talk2hand Wcale nic nie udaje...i nie sugeruje, ze byla... Nie musisz sie czepiac... bo to ciezko sie somyslec ze mowie o czasach gdy ja przyszlam bo co lepeij sie mnie czepnac stressed
z ananasa jest chyyba dobry na poped seksualny rofl rofl rofl mrgreen Tak? "-" *pije pije* Jezunoniemoge.....==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:35 pm
Delein the Wildest Tak? "-" *pije pije* Jezunoniemoge.....== Ananas
Soczysty miąższ ananasa spisuje się świetnie jako afrodyzjak...
Ojczyzną ananasa jest Ameryka Środkowa, ale obecnie uprawia się go w większości tropikalnych regionów świata. W polskim ogródku raczej nie wyrośnie, lecz na szczęście można go nabyć w większości warzywniaków.
Jak ananas wygląda, każdy widzi, za to mało kto wie, że smakołyk ten nie jest pojedynczym owocem, lecz jagodostanem powstającym przez zrośnięcie wielu jagód powstałych z obfitego kwiatostanu.
Od jego odkrycia przez Kolumba w 1493 roku w Gwatemali jest cenionym środkiem spożywczym i lekiem przeciwko wielu chorobom. Zawiera kwasy organiczne, sole mineralne, witaminy A, B i C i jest bogatym źródłem węglowodanów.
Soczysty miąższ ananasa spisuje się też świetnie jako afrodyzjak – np. jedzony na surowo. Można również wzmocnić jego działanie posypując miąższ sproszkowaną papryczką chili, lub robiąc nalewkę miodowo – ananasową na rumie.
Powiadają, że również sok ananasowy ma tajemne właściwości. Ciekawe, kto wie, jakie? [zrodla Durex]
ale tobie chyba wiekszy poped seksualny nei jest potrzebny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:35 pm
Delein the Wildest *pije sok z ananasa* Fuj alez ochyda... *podsuwa kubek z nadrukiem z FF* dostalem go ostatnio od starej znajomej... wraz z kubkiem wrocily wspomnienia... po co ona go przysylala... niewazne... polej soku, uwielbiam ananasa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:41 pm
Dhatar Delein the Wildest *pije sok z ananasa* Fuj alez ochyda... *podsuwa kubek z nadrukiem z FF* dostalem go ostatnio od starej znajomej... wraz z kubkiem wrocily wspomnienia... po co ona go przysylala... niewazne... polej soku, uwielbiam ananasa *polewa* Cheers Twist- orany no nie mnie to oceniac XD W ogole chcecie poczytac jak Del rozmawia po pijaku z Adwokatem na gadu? Zaraz bedzie w zurnalu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:44 pm
Delein the Wildest Dhatar Delein the Wildest *pije sok z ananasa* Fuj alez ochyda... *podsuwa kubek z nadrukiem z FF* dostalem go ostatnio od starej znajomej... wraz z kubkiem wrocily wspomnienia... po co ona go przysylala... niewazne... polej soku, uwielbiam ananasa *polewa* Cheers Twist- orany no nie mnie to oceniac XD W ogole chcecie poczytac jak Del rozmawia po pijaku z Adwokatem na gadu? Zaraz bedzie w zurnalu XD to moze niehc sie Advo wypowie wink no szybko szybko wklejaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:45 pm
Ryuukei oshii to moze niehc sie Advo wypowie wink no szybko szybko wklejaj XD Jak sie zjawi, to powie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:48 pm
lol lol lol lol rofl rofl rofl rofl rofl rofl dobra ja jestem pozerka i mnie wtdy nie bylo wiec sie nie wtracam ani nie komentuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:53 pm
XD orany Okej, jest w zurnalu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:54 pm
ale tu sentymentalnie smile
dobrze ze mnie nikt nie pamieta rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:56 pm
burning_eyes rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:57 pm
Delein the Wildest XD orany Okej, jest w zurnalu! ERROR: The journal you are attempting to read is not viewable
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein the Wildest XD orany Okej, jest w zurnalu! ERROR: The journal you are attempting to read is not viewable ninja the same ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Delein the Wildest XD orany Okej, jest w zurnalu! ERROR: The journal you are attempting to read is not viewable Ej no kurde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|