|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:12 am
opcy Ann_Miho i nastala taka fajna cisza mrgreen przez ciebie.. i o to chodzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:24 am
zakupy...
poprawiły humor? jest jak było
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:26 am
Terrorystka Frania zakupy...
poprawiły humor? jest jak było Wiesz, na kazdego dziala co innego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:31 am
Delein the Wildest Terrorystka Frania zakupy...
poprawiły humor? jest jak było Wiesz, na kazdego dziala co innego.. jutro zakonczenie smutno ale przynajmniej dwóch twarzy nie bede widywąc i tej ich fałszywo.sci wypisz wymaluj na bananowatych usmiechach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:32 am
jeszce tylko 119 ludków whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:33 am
Terrorystka Frania Delein the Wildest Terrorystka Frania zakupy...
poprawiły humor? jest jak było Wiesz, na kazdego dziala co innego.. jutro zakonczenie smutno ale przynajmniej dwóch twarzy nie bede widywąc i tej ich fałszywo.sci wypisz wymaluj na bananowatych usmiechach... Nu ja zakonczenie ponad miesiac temu mialam... i po wakacjach sie nie zobaczymy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:38 am
Delein the Wildest Nu ja zakonczenie ponad miesiac temu mialam... i po wakacjach sie nie zobaczymy... po wakacjach zacznie sie nowe zycie, a raczej po jutrzejszym dniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:40 am
Terrorystka Frania Delein the Wildest Nu ja zakonczenie ponad miesiac temu mialam... i po wakacjach sie nie zobaczymy... po wakacjach zacznie sie nowe zycie, a raczej po jutrzejszym dniumoje nowe zacznie sie w pazdzierniku...i cos czuje, ze nie ebdzie za fajnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:43 am
Delein the Wildest Terrorystka Frania Delein the Wildest Nu ja zakonczenie ponad miesiac temu mialam... i po wakacjach sie nie zobaczymy... po wakacjach zacznie sie nowe zycie, a raczej po jutrzejszym dniumoje nowe zacznie sie w pazdzierniku...i cos czuje, ze nie ebdzie za fajnie... a po gimnazjum było fajnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:45 am
Terrorystka Frania Delein the Wildest Terrorystka Frania Delein the Wildest Nu ja zakonczenie ponad miesiac temu mialam... i po wakacjach sie nie zobaczymy... po wakacjach zacznie sie nowe zycie, a raczej po jutrzejszym dniumoje nowe zacznie sie w pazdzierniku...i cos czuje, ze nie ebdzie za fajnie... a po gimnazjum było fajnie? Zajebiscie...najlepszy czas mojego zycia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:45 am
Karnaaa jeszce tylko 119 ludków whee xd rozdajesz buziaki ? to ja poprosze jednego o piekna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:46 am
Terrorystka Frania Delein the Wildest Terrorystka Frania Delein the Wildest Nu ja zakonczenie ponad miesiac temu mialam... i po wakacjach sie nie zobaczymy... po wakacjach zacznie sie nowe zycie, a raczej po jutrzejszym dniumoje nowe zacznie sie w pazdzierniku...i cos czuje, ze nie ebdzie za fajnie... a po gimnazjum było fajnie? mi nie aż tak. po zmianie licka - zajebiście. Chociaż nieskończony, cośczuję, że będę wspominać te trzy lata w szkole na Szmulkach z sentymentem i uśmiechem na ustach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:47 am
Dhatar Karnaaa jeszce tylko 119 ludków whee xd rozdajesz buziaki ? to ja poprosze jednego o piekna... dzikus, dzikus.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:49 am
EvilYuki Dhatar Karnaaa jeszce tylko 119 ludków whee xd rozdajesz buziaki ? to ja poprosze jednego o piekna... dzikus, dzikus. lekko pijany dzikus, ale buziakow nie odmowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|