|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:36 am
Karnaaa już kolejna molestujesz ?! scream ja molestuje tylko i wylacznie eMeczke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:36 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai chyba zaczne pobierac za to oplaty rofl * spych spych* Łaaaaaaaa OPŁATYYY?? *zeskakuje* rofl rofl to zawsze dziala lol *patrzy na nia "spod byka"* zemsze sie za to domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:37 am
Omega Sun Mroczny Tato Omi pokaz nam sie kiedys na jakiejs fotce czy cos mrgreen jasne, od dwoch tygodni przymierzam sie przerzucic je z aparatu na kompa i wciaz mi sie nie chce odsuwac kompa, zamieniac kabelkow, wlaczac, wylaczac... ale jutro moze juz bede cos miala, to wrzuce do galerii 3nodding no to czekamy ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:37 am
Mroczny Tato Karnaaa już kolejna molestujesz ?! scream ja molestuje tylko i wylacznie eMeczke 3nodding aa no chyba ze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:38 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai chyba zaczne pobierac za to oplaty rofl * spych spych* Łaaaaaaaa OPŁATYYY?? *zeskakuje* rofl rofl to zawsze dziala lol *patrzy na nia "spod byka"* zemsze sie za to domokun a prosze bardzo mrgreen Wof Wof * szczeka radosnie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:39 am
np: Global Tag Radio: Def Jux
biczez..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:40 am
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa już kolejna molestujesz ?! scream ja molestuje tylko i wylacznie eMeczke 3nodding aa no chyba ze xd *klaps* kumasz o co chodzi cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:40 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai rofl rofl to zawsze dziala lol *patrzy na nia "spod byka"* zemsze sie za to domokun a prosze bardzo mrgreen Wof Wof * szczeka radosnie * zobaczymy domokun *siada w konciku i obmysla plan zemsty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:41 am
opcy np: Global Tag Radio: Def Jux biczez.. elo sztunia emo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:42 am
Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa już kolejna molestujesz ?! scream ja molestuje tylko i wylacznie eMeczke 3nodding aa no chyba ze xd *klaps* kumasz o co chodzi cool *znowu zasadza kopa w czule miejsce* rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:42 am
Ha! Po calym tygodniu nauki jutro pierwszy wolny dzien. Mam ambitne plany: spac do poludnia, obijac sie i caly dzien chodzic w pizamie. *patrzy na porozwalane wszedzie notatki, ksiazki, kosmetki, nierozpakowane kartony z zamowieniami,i i sterte ubran pietrzaca sie pod oknem...* z drugiej jednak strony moglabym posprzatac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:43 am
opcy np: Global Tag Radio: Def Jux biczez.. szesc bucu ‡ ANtyradio - Katowice 106.4 FM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:44 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai rofl rofl to zawsze dziala lol *patrzy na nia "spod byka"* zemsze sie za to domokun a prosze bardzo mrgreen Wof Wof * szczeka radosnie * zobaczymy domokun *siada w konciku i obmysla plan zemsty* wrrrr Wof Wof * macha ogonkiem *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:46 am
Omega Sun Ha! Po calym tygodniu nauki jutro pierwszy wolny dzien. Mam ambitne plany: spac do poludnia, obijac sie i caly dzien chodzic w pizamie. *patrzy na porozwalane wszedzie notatki, ksiazki, kosmetki, nierozpakowane kartony z zamowieniami,i i sterte ubran pietrzaca sie pod oknem...* z drugiej jednak strony moglabym posprzatac stare to sa zle strony zycia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|