|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:17 am
Mroczny Tato gupia jest nie? mysli ze jak sie grzmoci codziennie to jej od tego doroslosci przybedzie mrgreen nie badz taki nieuprzejmy scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiray ninja ja tez znikam musze sobie jakas szame zrobic pozniej piwko i mecz Brazylia dzisiaj gra ninja przynajmniej bedzie na co popatrzec w tv ninja fajna masz halke mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:18 am
Karnaaa Mroczny Tato gupia jest nie? mysli ze jak sie grzmoci codziennie to jej od tego doroslosci przybedzie mrgreen nie badz taki nieuprzejmy scream przykro mi skrabie, natura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:19 am
Karnaaa Mroczny Tato gupia jest nie? mysli ze jak sie grzmoci codziennie to jej od tego doroslosci przybedzie mrgreen nie badz taki nieuprzejmy scream nie martw sie
kiedys ty tez mnie znienawidzisz
jak polowa tej gildii emo
rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:20 am
Mroczny Tato Omega Sun przynajmniej bedzie na co popatrzec w tv ninja fajna masz halke mrgreen to nie halka tylko bluzeczka smile Na zywo tez takie nosze- na lato sa idealne, ostatnio sobie kupilam okazyjnie cala palete kolorkow...ech, musze przestac szastac forsa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:20 am
Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato gupia jest nie? mysli ze jak sie grzmoci codziennie to jej od tego doroslosci przybedzie mrgreen nie badz taki nieuprzejmy scream przykro mi skrabie, natura moja mamusia zawsze mówi ze nature można zmienic i trzeba racowac nad swoim charakterkiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:21 am
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun przynajmniej bedzie na co popatrzec w tv ninja fajna masz halke mrgreen to nie halka tylko bluzeczka smile Na zywo tez takie nosze- na lato sa idealne, ostatnio sobie kupilam okazyjnie cala palete kolorkow...ech, musze przestac szastac forsa sweatdrop burzujstwo pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:23 am
Arife Karnaaa Mroczny Tato gupia jest nie? mysli ze jak sie grzmoci codziennie to jej od tego doroslosci przybedzie mrgreen nie badz taki nieuprzejmy scream nie martw sie
kiedys ty tez mnie znienawidzisz
jak polowa tej gildii emo
rofl rofl rofl buu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato gupia jest nie? mysli ze jak sie grzmoci codziennie to jej od tego doroslosci przybedzie mrgreen nie badz taki nieuprzejmy scream przykro mi skrabie, natura moja mamusia zawsze mówi ze nature można zmienic i trzeba racowac nad swoim charakterkiem 3nodding to wlasnie dowod ze pracuje Ari zgadnij czemu tak sie stalo Omi pokaz nam sie kiedys na jakiejs fotce czy cos mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:25 am
Ryuukei oshii Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun przynajmniej bedzie na co popatrzec w tv ninja fajna masz halke mrgreen to nie halka tylko bluzeczka smile Na zywo tez takie nosze- na lato sa idealne, ostatnio sobie kupilam okazyjnie cala palete kolorkow...ech, musze przestac szastac forsa sweatdrop burzujstwo pirate mrgreen ja bym powiedzial K_O_B_I_E_T_Y
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:26 am
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato nie badz taki nieuprzejmy scream przykro mi skrabie, natura moja mamusia zawsze mówi ze nature można zmienic i trzeba racowac nad swoim charakterkiem 3nodding to wlasnie dowod ze pracuje na to zeby był lepszy czy gorszy ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 10:27 am