|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:10 am
Ryuukei oshii Eurina Vam Ryuukei oshii Eurina Vam Wiedzialam, ze jestes tru ziomalka.... surprised taka sama foczka jak i Ty wink rofl a dziekoooweczka 4laugh to co? wymiatamy na imprezke? xd no wiesz suczka ja na impre zawsze i wszedzie rusz te swoje sliczne brzoskwinki powiedz gdzie i kiedy sie stykam i gdzie idziemy bansowac rofl mrgreen wiesz, ja zara podjade moim wyjebistym polonezkiem(troche charczy, ale jest cool) i zrobimy obchodzik w rewirze i cos znajdziemy..... poderwiemy super ziomkow (ale tylko 3 paski!!!! pamietaj!!!!) xd ruszamy na wnory wiechy na przytupaje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:11 am
Ryuukei oshii Aidanna przestancie tak mowic gonk cos Ci suczka nie pasi ? co ty zes sie z choinki urwala Ty nie jestes elo kul trendy suczka jestes nikim rozumiesz nikim wink rofl rofl rofl mrgreen Aid nie kuma zajawki foczka szkoda na nia czasu chodź idziemy tipsioreCzQi poprawiać rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:12 am
Aidanna przestancie tak mowic gonk to jak dziecinko? moze zabierasz sie z nami? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:13 am
Ryuukei oshii Aidanna przestancie tak mowic gonk cos Ci suczka nie pasi ? co ty zes sie z choinki urwala Ty nie jestes elo kul trendy suczka jestes nikim rozumiesz nikim wink rofl rofl rofl mrgreen xp *pac ja w lep*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam wiesz, ja zara podjade moim wyjebistym polonezkiem(troche charczy, ale jest cool) i zrobimy obchodzik w rewirze i cos znajdziemy..... poderwiemy super ziomkow (ale tylko 3 paski!!!! pamietaj!!!!) xd ruszamy na wnory wiechy na przytupaje! no suczus wyciagaj ta bryke pojdziem na bansy ale pamietaj nei caluj sie z zadnym dopoki nie znasz go 15 minut bo jesli mniej to szmata jestes xd a i suczus nie zakladaj bielizny tylko przeszkadza heart mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:14 am
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Aidanna przestancie tak mowic gonk cos Ci suczka nie pasi ? co ty zes sie z choinki urwala Ty nie jestes elo kul trendy suczka jestes nikim rozumiesz nikim wink rofl rofl rofl mrgreen Aid nie kuma zajawki foczka szkoda na nia czasu chodź idziemy tipsioreCzQi poprawiać rofl dobra mysl frańka! wez jabola! zaliczymy zgona i bedzie full wypas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:14 am
Chcecie zobaczyc co mam dla Kukusa ?
powiecie mi czy moze byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:15 am
Julka Chcecie zobaczyc co mam dla Kukusa ?
powiecie mi czy moze byc... jaaa chce zobaczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:15 am
Aidanna gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:16 am
Julka Aidanna gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk eek te baby sa okropne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Eurina Vam wiesz, ja zara podjade moim wyjebistym polonezkiem(troche charczy, ale jest cool) i zrobimy obchodzik w rewirze i cos znajdziemy..... poderwiemy super ziomkow (ale tylko 3 paski!!!! pamietaj!!!!) xd ruszamy na wnory wiechy na przytupaje! no suczus wyciagaj ta bryke pojdziem na bansy ale pamietaj nei caluj sie z zadnym dopoki nie znasz go 15 minut bo jesli mniej to szmata jestes xd a i suczus nie zakladaj bielizny tylko przeszkadza heart mrgreen rofl masz racje ziomus...! a ty zdejmij te kuleczke z nogi, bo nie bedziesz dala rady dupskiem wymiatac na baletach! blaugh cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Chcecie zobaczyc co mam dla Kukusa ?
powiecie mi czy moze byc... pokazuj
*biorąc Komandosa...*
*złams*
aaaaaa! mój tipsioreQ gonk gonk gonk crying
*biegnie do Aid* *wystawai jej palca* DMUCHAJ I NAPARAWIAJ! scream crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:17 am
Aidanna Julka Aidanna gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk eek te baby sa okropne xp ahh my wredne złe okropne jędze mrgreen i baby jagi z syfem na nosie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 11:17 am
Eurina Vam masz racje ziomus...! a ty zdejmij te kuleczke z nogi, bo nie bedziesz dala rady dupskiem wymiatac na baletach! blaugh cool sztunia to taki pic coby faceci sie przedemna pochylili potem kazyd juz jest moj suczuc kwestia wprawy cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|