|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:17 am
Ryuukei oshii czego kogo po co spowiadaj sie mrgreen no ludzi szukałam, widzę, że ze mną jest nas czworo mrgreen Dzień okropny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:19 am
EvilYuki Ryuukei oshii czego kogo po co spowiadaj sie mrgreen no ludzi szukałam, widzę, że ze mną jest nas czworo mrgreen Dzień okropny... daloyb sie przezyc gdyby nie nieskopodlowgowe solarisy w ktorych okien niemoznao towrzyc bo maja "klimatyzacje" gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:21 am
czemu dzien jest okropny??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:21 am
Ryuukei oshii dzien dobry...choc moglby byc chlodniejszy xp i tym oto sposobem zmienilas temat na ... pogode sweatdrop Czlowiek stara sie byc tworczy ale jesli wolicie polzdaniowe wypowiedzi niz pozadne dyskoosje to spox. W koncu nikt nikomu jeszcze niczego nie zabronil. ( potwiredza to np. Amerykańska Partia Piratów ) stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:23 am
Addik Ryuukei oshii dzien dobry...choc moglby byc chlodniejszy xp i tym oto sposobem zmienilas temat na ... pogode sweatdrop Czlowiek stara sie byc tworczy ale jesli wolicie polzdaniowe wypowiedzi niz pozadne dyskoosje to spox. W koncu nikt nikomu jeszcze niczego nie zabronil. ( potwiredza to np. Amerykańska Partia Piratów ) stare rolleyes wiesz jakos po calym dniu na uczelni i w przegrzanych autobusach i tramwajach jakos nie mam ochoty na "ambitna" romowe z reszta z tego co widzialam to sam zes rozmawial rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:25 am
renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:26 am
Aidanna renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun oddałabym pół królestwa za deszcz! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:28 am
EvilYuki Aidanna renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun oddałabym pół królestwa za deszcz! gonk to si8e zamien.... ja chcialam zaczac biegac i cwiczyc tenisa, a nie moge bo pada domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:29 am
Aidanna renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun A u mnie slonce tak nawalało ze ledwo sie mozna bylo ruszac..... teraz to sie slonce schowalo i dobrze........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:30 am
Aidanna EvilYuki Aidanna renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun oddałabym pół królestwa za deszcz! gonk to si8e zamien.... ja chcialam zaczac biegac i cwiczyc tenisa, a nie moge bo pada domokun i sing into the rain... mrgreen heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:31 am
renge_karen Aidanna renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun A u mnie slonce tak nawalało ze ledwo sie mozna bylo ruszac..... teraz to sie slonce schowalo i dobrze........to tylko u mnie tak jest? gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:31 am
Aidanna EvilYuki Aidanna renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun oddałabym pół królestwa za deszcz! gonk to si8e zamien.... ja chcialam zaczac biegac i cwiczyc tenisa, a nie moge bo pada domokun przeciez to oczywiste, ze sie nie zamienie ^^ mimo wszystko wolałabym deszczyk. ciężko sięchoruje, gdy jest upał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:32 am
Ryuukei oshii Aidanna EvilYuki Aidanna renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun oddałabym pół królestwa za deszcz! gonk to si8e zamien.... ja chcialam zaczac biegac i cwiczyc tenisa, a nie moge bo pada domokun i sing into the rain... mrgreen heart mrgreen '' I'm singin in the rain... what a glory is feeling... I'm happy again!...'' xp jak juz wracalam z miasta to sobie triumfalnie do kazdej kaluzy wskakiwalam i calausia mokrusia bylam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:34 am
Aidanna '' I'm singin in the rain... what a glory is feeling... I'm happy again!...'' xp jak juz wracalam z miasta to sobie triumfalnie do kazdej kaluzy wskakiwalam i calausia mokrusia bylam xp 4laugh skalas niczym ten piekny puszysty kroliczek whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:34 am
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna EvilYuki Aidanna renge_karen czemu dzien jest okropny?? bo u mnie leje jak scebra od trzech dni domokun oddałabym pół królestwa za deszcz! gonk to si8e zamien.... ja chcialam zaczac biegac i cwiczyc tenisa, a nie moge bo pada domokun i sing into the rain... mrgreen heart mrgreen '' I'm singin in the rain... what a glory is feeling... I'm happy again!...'' xp jak juz wracalam z miasta to sobie triumfalnie do kazdej kaluzy wskakiwalam i calausia mokrusia bylam xp czyli jednak bylo fajnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|