|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 4:51 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Przewidywalna fabula, ale ogolnie okej. a 'plan doskonaly' widzialas? Ni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 4:52 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Co mnie podkusiło, żeby wziąć ten zestaw kolorów...? Tez go mam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 4:53 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Przewidywalna fabula, ale ogolnie okej. a 'plan doskonaly' widzialas? Ni. ale na omenie bylas. uwazasz ze byl ciekawszy tudziez lepszy od starszej wersji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 4:56 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Przewidywalna fabula, ale ogolnie okej. a 'plan doskonaly' widzialas? Ni. ale na omenie bylas. uwazasz ze byl ciekawszy tudziez lepszy od starszej wersji? ...Ja nie wiem po kiego grzyba to w ogóle kręcili po raz drugi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 4:58 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ja nie wiem po kiego grzyba to w ogóle kręcili po raz drugi. przynajmniej to nie siqel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 5:06 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Przewidywalna fabula, ale ogolnie okej. a 'plan doskonaly' widzialas? Ni. ale na omenie bylas. uwazasz ze byl ciekawszy tudziez lepszy od starszej wersji? nie widzialam starej wersji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 5:09 am
Delein the Wildest nie widzialam starej wersji... ty nigdy nic nie widzialas xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 5:11 am
Mroczny Tato Delein the Wildest nie widzialam starej wersji... ty nigdy nic nie widzialas xp Uhm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 5:36 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest nie widzialam starej wersji... ty nigdy nic nie widzialas xp Uhm... ałuuuuuuu xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 5:46 am