|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:25 am
Delein the Wildest Czemu buziaka? Oo... No to przyjedz do gliwic. wychwalam cie, podobasz mi sie no i w ogole redface postaram sie jakos w te wakacje. eMke tez wziac? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:28 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Czemu buziaka? Oo... No to przyjedz do gliwic. wychwalam cie, podobasz mi sie no i w ogole redface postaram sie jakos w te wakacje. eMke tez wziac? mrgreen Czemu nie...ej w ogole mozna mitinga zrobic...Kage z Gail wziasc, oni tez blisko maja...wy tam w Katowicach tez jeszcze kogos znajdziecie... Edit- znaczy jak gail bedzie u kage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:31 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Czemu buziaka? Oo... No to przyjedz do gliwic. wychwalam cie, podobasz mi sie no i w ogole redface postaram sie jakos w te wakacje. eMke tez wziac? mrgreen Czemu nie...ej w ogole mozna mitinga zrobic...Kage z Gail wziasc, oni tez blisko maja...wy tam w Katowicach tez jeszcze kogos znajdziecie... z bardziej znajomych to Prinee Yumi Mayfed chodz nie wiem czy pojedzie Aguta mozna wziac i kogos sie jeszcze znajdzie wink 3nodding a kage i gail raczej sie da latwo namowic 3nodding ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:32 am
a kto od was bedzie? moze i opcego namowie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:33 am
Mroczny Tato a kto od was bedzie? moze i opcego namowie ninja Nu jak juz to my z Adwokatem...moze Lene by sie dalo namowic, mojego brata tez... a Opc zajety jest przeciez mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:36 am
Delein the Wildest Mroczny Tato a kto od was bedzie? moze i opcego namowie ninja Nu jak juz to my z Adwokatem...moze Lene by sie dalo namowic, mojego brata tez... a Opc zajety jest przeciez mrgreen on zawsze jest zajety xp ciekawe kiedy sie z nim spotkam w katowicach na pks'ie rolleyes tylko nie wiem kiedy... bo na poczatku lipca wyjezdzam, a pozniej poczatek sierpnia tez zajety... moze na koniec wakacji? pasi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:37 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato a kto od was bedzie? moze i opcego namowie ninja Nu jak juz to my z Adwokatem...moze Lene by sie dalo namowic, mojego brata tez... a Opc zajety jest przeciez mrgreen on zawsze jest zajety xp ciekawe kiedy sie z nim spotkam w katowicach na pks'ie rolleyes tylko nie wiem kiedy... bo na poczatku lipca wyjezdzam, a pozniej poczatek sierpnia tez zajety... moze na koniec wakacji? pasi? wiesz, ja mam koniec wakacji w pazdzierniku ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:39 am
Okej, ide mieszkanie sprzatnac... Bede zagladac co jakis czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:39 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato a kto od was bedzie? moze i opcego namowie ninja Nu jak juz to my z Adwokatem...moze Lene by sie dalo namowic, mojego brata tez... a Opc zajety jest przeciez mrgreen on zawsze jest zajety xp ciekawe kiedy sie z nim spotkam w katowicach na pks'ie rolleyes tylko nie wiem kiedy... bo na poczatku lipca wyjezdzam, a pozniej poczatek sierpnia tez zajety... moze na koniec wakacji? pasi? wiesz, ja mam koniec wakacji w pazdzierniku ^^" a jak u ciebie wyglada koniec sierpnia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:45 am
Mroczny Tato a jak u ciebie wyglada koniec sierpnia? Nie wiem jeszcze plany mam tylko na lipiec, ale wiesz...takie spontany moga sie zdarzyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:47 am
Delein the Wildest Mroczny Tato a jak u ciebie wyglada koniec sierpnia? Nie wiem jeszcze plany mam tylko na lipiec, ale wiesz...takie spontany moga sie zdarzyc. kumam jakby co dawaj cynka na kome...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:59 am