|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 3:33 pm
BeeWolf_san E troszke Gaie przerobili wakacyjnie, całkiem sie mi podoba ... chyba pujde zaraz na dziwki. http://www.freewebtown.com/marcior/Loituma - Levas polka.mp3 *wybęc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 10:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:36 am
Wytam wink Ciągle probuje sie polapac w nowym systemie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:40 am
dark wampirek Wytam wink Ciągle probuje sie polapac w nowym systemie xd Ave! Ja juz wiekszosc opanowalam...ale i tak dalej mi sie nie podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:41 am
Delein the Wildest dark wampirek Wytam wink Ciągle probuje sie polapac w nowym systemie xd Ave! Ja juz wiekszosc opanowalam...ale i tak dalej mi sie nie podoba. hmm.. ja mam mieszane uczucia. Niektóre elemety przypadly mi do gustu inne tak nie za bardzo ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:43 am
dark wampirek Delein the Wildest dark wampirek Wytam wink Ciągle probuje sie polapac w nowym systemie xd Ave! Ja juz wiekszosc opanowalam...ale i tak dalej mi sie nie podoba. hmm.. ja mam mieszane uczucia. Niektóre elemety przypadly mi do gustu inne tak nie za bardzo ;/ znaczy podoba mi sie nawigacja....ale te kolory? zmniejszenie avka w rogu? bezsens..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:48 am
Delein the Wildest znaczy podoba mi sie nawigacja....ale te kolory? zmniejszenie avka w rogu? bezsens.. Wiesz, kolory to akurat kwestia gustu smile W sumie są dosc wakacyjne wiec jesli na jesien zmienia je na spokojniejsze to nie mam nic przeciwko nim wink Co do ava to musze sie zgodzic. nie mialabym nic do zmiejszenia gdyby nie fakt ze po zmiejszeniu av jest lekko rozmazany i jakis taki nieestetyczny ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:50 am
dark wampirek Delein the Wildest znaczy podoba mi sie nawigacja....ale te kolory? zmniejszenie avka w rogu? bezsens.. Wiesz, kolory to akurat kwestia gustu smile W sumie są dosc wakacyjne wiec jesli na jesien zmienia je na spokojniejsze to nie mam nic przeciwko nim wink Co do ava to musze sie zgodzic. nie mialabym nic do zmiejszenia gdyby nie fakt ze po zmiejszeniu av jest lekko rozmazany i jakis taki nieestetyczny ;/ Nu znieksztalcony jest... Jakby layouta sezonowo zmieniali, to luzik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:57 am
a ja powiem, ze ciagle rybki w Durem nie chodza stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:15 am
Autark a ja powiem, ze ciagle rybki w Durem nie chodza stressed Rybki generalnie nie chodza...wiesz...one...plywaja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:18 am
Delein the Wildest Autark a ja powiem, ze ciagle rybki w Durem nie chodza stressed Rybki generalnie nie chodza...wiesz...one...plywaja! ałuuuuuu ty wilkolaku jeden mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:19 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Autark a ja powiem, ze ciagle rybki w Durem nie chodza stressed Rybki generalnie nie chodza...wiesz...one...plywaja! ałuuuuuu ty wilkolaku jeden mrgreen xd no a ty cozes myslal cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:22 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Autark a ja powiem, ze ciagle rybki w Durem nie chodza stressed Rybki generalnie nie chodza...wiesz...one...plywaja! ałuuuuuu ty wilkolaku jeden mrgreen xd no a ty cozes myslal cool daj buziaka cool musze sie w wakacje z toba na piwo wybrac mrgreen powyjemy rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:23 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Autark a ja powiem, ze ciagle rybki w Durem nie chodza stressed Rybki generalnie nie chodza...wiesz...one...plywaja! ałuuuuuu ty wilkolaku jeden mrgreen xd no a ty cozes myslal cool daj buziaka cool musze sie w wakacje z toba na piwo wybrac mrgreen powyjemy rofl xd Czemu buziaka? Oo... No to przyjedz do gliwic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|