|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:14 pm
Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii jeszcze jeden minus nowego wygaldy...nie wspolparcuje z Opera stressed pod jakim sensem? ze nie poakzuje ci wszystkich guzikow w prwaym gornym rogu...przynajmniej u mnie tylko pierwsze pokazuje sweatdrop mi pokazuje cztery sztuki.. a ile ma byc? zreszta niewazne.. spadam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:16 pm
Pszczola_M Terrorystka Frania po prostu outfit gaiowy aktualny jest kijowy. be i fe! Nie moge na niego nawet patrzec. crying Ide spac. dobranoc.. crying Wszystko dzisiaj jest beznadziejne crying maja dałam nowe foty na anarachii w galerii ;p zassysaj.. hciclas je tak widziec rofl XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:23 pm
Ide spac... Dobranoc! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:25 pm
o jenu... co sie tu porobilo gonk jakos tak dziwnie to wszytsko wyglada xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:27 pm
Aidanna o jenu... co sie tu porobilo gonk jakos tak dziwnie to wszytsko wyglada xp czy mnie wzrok myli czy czionka wyglada tak jak dawniej surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:28 pm
Aidanna o jenu... co sie tu porobilo gonk jakos tak dziwnie to wszytsko wyglada xp z tego co widze to ni jest forma ostateczne co chwile jaks zmiana sie pojawia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:29 pm
Ryuukei oshii Aidanna o jenu... co sie tu porobilo gonk jakos tak dziwnie to wszytsko wyglada xp z tego co widze to ni jest forma ostateczne co chwile jaks zmiana sie pojawia ninja niech powróci dawny wygląd! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:31 pm
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Aidanna o jenu... co sie tu porobilo gonk jakos tak dziwnie to wszytsko wyglada xp z tego co widze to ni jest forma ostateczne co chwile jaks zmiana sie pojawia ninja niech powróci dawny wygląd! biggrin raczej imposible wink ale kufa mowlgaby wrocic noramalna czcionka w pisaniu postow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:34 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania Ryuukei oshii Aidanna o jenu... co sie tu porobilo gonk jakos tak dziwnie to wszytsko wyglada xp z tego co widze to ni jest forma ostateczne co chwile jaks zmiana sie pojawia ninja niech powróci dawny wygląd! biggrin raczej imposible wink ale kufa mowlgaby wrocic noramalna czcionka w pisaniu postow sweatdrop i ten obrazek u góry.... on byl taki fajny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:43 pm
Terrorystka Frania i ten obrazek u góry.... on byl taki fajny... chodzi Ci o avka? teraz jakis taki ...maly jest gonk mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:48 pm
Ryuukei oshii Terrorystka Frania i ten obrazek u góry.... on byl taki fajny... chodzi Ci o avka? teraz jakis taki ...maly jest gonk mrgreen nie o taki gdzie byl koles z czreownymi włosami i dziewczyna przebrana w stroj kota i inni z gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:54 pm
#LOITUMA - [Pop finés] Leva's polka [2:46] rofl heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 3:06 pm
E troszke Gaie przerobili wakacyjnie, całkiem sie mi podoba ... chyba pujde zaraz na dziwki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 3:12 pm