|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:51 pm
Ozual aww witam... mhh e srednio sie jeszcze gubie w tym nowym outficie gai sweatdrop Zaraz sie przyzwyczaisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:52 pm
opcy Delein the Wildest opcy a ten gosciu w zielonej koszuli srednio do mnie podobny.. no, w sumie on sie usmiecha XD eno.. ja tez sie usmiecham... surprised Pokaz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:55 pm
jeszcze jeden minus nowego wygaldy...nie wspolparcuje z Opera stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:56 pm
Ryuukei oshii jeszcze jeden minus nowego wygaldy...nie wspolparcuje z Opera stressed Anu tnie sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:57 pm
Mnie sie to cos nie podoba crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:00 pm
Pszczola_M Mnie sie to cos nie podoba crying ja juz jenda zmaine wyglady przezylam prywyczaisz sie...na tamten tez narzekalismy a jakos teraz sie teskni do tamtego...kuna czemu nie mozna bezposrednio pojsc do przebieralni stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:02 pm
Ryuukei oshii Pszczola_M Mnie sie to cos nie podoba crying ja juz jenda zmaine wyglady przezylam prywyczaisz sie...na tamten tez narzekalismy a jakos teraz sie teskni do tamtego...kuna czemu nie mozna bezposrednio pojsc do przebieralni stressed mogliby wprowadzic opcje wyboru layouta...wszyscy byliby zadowoleni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:02 pm
Nie wiem czy sie przyzwyczaje... Czy wy tez macie takie wielkie litery? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:03 pm
Delein the Wildest mogliby wprowadzic opcje wyboru layouta...wszyscy byliby zadowoleni... ale pewnie zerwery bylyby za bardzo obciazone wink ehhh jakso przezyjemy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:04 pm
Ryuukei oshii jeszcze jeden minus nowego wygaldy...nie wspolparcuje z Opera stressed pod jakim sensem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mhh ciekawe jak sie przyjmnie ten nowy image gai... troche mi wolno chodzi wszystko ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ryuukei oshii jeszcze jeden minus nowego wygaldy...nie wspolparcuje z Opera stressed pod jakim sensem? ze nie poakzuje ci wszystkich guzikow w prwaym gornym rogu...przynajmniej u mnie tylko pierwsze pokazuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:05 pm
Ryuukei oshii Delein the Wildest mogliby wprowadzic opcje wyboru layouta...wszyscy byliby zadowoleni... ale pewnie zerwery bylyby za bardzo obciazone wink ehhh jakso przezyjemy 3nodding No ja nie wiem nie wiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:11 pm
po prostu outfit gaiowy aktualny jest kijowy. be i fe!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:14 pm
Terrorystka Frania po prostu outfit gaiowy aktualny jest kijowy. be i fe! Nie moge na niego nawet patrzec. crying Ide spac. dobranoc.. crying Wszystko dzisiaj jest beznadziejne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|