|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:22 pm
Ryuukei oshii sakd te nowe ciuszki... iczy tylko mi se tak slimaczy gaia sweatdrop ? Nie, nie tylko tobie... Jak sie wylogujesz i wlogujesz, to wybierasz secik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:23 pm
... chwile mnie nie ma i juz mnie obgadujecie..
*probuje sie polapac w nowym layotcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:25 pm
Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii sakd te nowe ciuszki... iczy tylko mi se tak slimaczy gaia sweatdrop ? a jaka to roznica... z czym roznicaO.o?_ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:26 pm
opcy ... chwile mnie nie ma i juz mnie obgadujecie.. *probuje sie polapac w nowym layotcie* Sweat: ni e tylko Ty Bucusiu... jest beznadziejny sweatdrop
dzieki Del :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:28 pm
Ryuukei oshii opcy ... chwile mnie nie ma i juz mnie obgadujecie.. *probuje sie polapac w nowym layotcie* Sweat: ni e tylko Ty Bucusiu... jest beznadziejny sweatdrop
dzieki Del :*mi sie podoba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:34 pm
opcy Ryuukei oshii opcy ... chwile mnie nie ma i juz mnie obgadujecie.. *probuje sie polapac w nowym layotcie* Sweat: ni e tylko Ty Bucusiu... jest beznadziejny sweatdrop
dzieki Del :*mi sie podoba.. Jest nudny ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:36 pm
ladnie sie uklada w wyzszej rozdzielczosci... u. i te itemy fajne.. szczegolnie te brgowe gacie.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:38 pm
opcy ladnie sie uklada w wyzszej rozdzielczosci... u. i te itemy fajne.. szczegolnie te brgowe gacie.. mrgreen nu gacie fajne... Ale ten layout wyglada tak, jakby sie w polowie przestal wczytywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:41 pm
Delein the Wildest opcy ladnie sie uklada w wyzszej rozdzielczosci... u. i te itemy fajne.. szczegolnie te brgowe gacie.. mrgreen nu gacie fajne... Ale ten layout wyglada tak, jakby sie w polowie przestal wczytywac... niezduzo grafiki = dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:42 pm
opcy Delein the Wildest opcy ladnie sie uklada w wyzszej rozdzielczosci... u. i te itemy fajne.. szczegolnie te brgowe gacie.. mrgreen nu gacie fajne... Ale ten layout wyglada tak, jakby sie w polowie przestal wczytywac... niezduzo grafiki = dobrze niedobrze, bo lyso jest, poza tym dluzej sie wgrywa i ogolnie do kitu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:45 pm
Delein the Wildest niedobrze, bo lyso jest, poza tym dluzej sie wgrywa i ogolnie do kitu. wrywa sie dlugo bo jeszcze sie nie dotarl.. cool mnie sie podoba,, a ten gosciu w zielonej koszuli srednio do mnie podobny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:46 pm
opcy Delein the Wildest niedobrze, bo lyso jest, poza tym dluzej sie wgrywa i ogolnie do kitu. wrywa sie dlugo bo jeszcze sie nie dotarl.. cool mnie sie podoba,, a ten gosciu w zielonej koszuli srednio do mnie podobny.. no, w sumie on sie usmiecha XD Goool Szwecja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:49 pm
aww witam... mhh e srednio sie jeszcze gubie w tym nowym outficie gai sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:50 pm
Delein the Wildest opcy a ten gosciu w zielonej koszuli srednio do mnie podobny.. no, w sumie on sie usmiecha XD eno.. ja tez sie usmiecham... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|