|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:39 pm
ej ten koles u gory z obrazka, po prawej wyglada jak Opc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:41 pm
Delein the Wildest ej ten koles u gory z obrazka, po prawej wyglada jak Opc XD zostal zauwazony... pewnie sie ucieszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:42 pm
Delein the Wildest ej ten koles u gory z obrazka, po prawej wyglada jak Opc XD hej biggrin rzeczywiscie jakis taki podobny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:43 pm
Delein the Wildest Kiray ja slucham Engela bo madrze mowi a jak Gmoch zaczyna mowic to przelanczam bo go nigdy nie moge zrozumiec Boze co za strzal... normalnie majstersztyk Kibicow mamy najlepszych Ty mi powiedz lepiej komu mam teraz kibicowac. Ekwadorowi mrgreen a tak naprawde to lepszym... nie mam specjalnego faworyta [zbyt duzo druzyn lubie i podoba mi sie ich gra] poprostu teraz po fazach grupowych w kazdym meczu znajde sobie druzyne ktorej bede kibicowal ale mam nadzieje ze mistrzostwo zdobedzie druzyna ktora na nie zasluzy dobra gra chociaz mam tez kilka zespolow ktorych nie lubie i nie chcialbym aby daleko zaszly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:44 pm
Delein the Wildest ej ten koles u gory z obrazka, po prawej wyglada jak Opc XD widac ma chlopak plecy na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:45 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray ja slucham Engela bo madrze mowi a jak Gmoch zaczyna mowic to przelanczam bo go nigdy nie moge zrozumiec Boze co za strzal... normalnie majstersztyk Kibicow mamy najlepszych Ty mi powiedz lepiej komu mam teraz kibicowac. Ekwadorowi mrgreen a tak naprawde to lepszym... nie mam specjalnego faworyta [zbyt duzo druzyn lubie i podoba mi sie ich gra] poprostu teraz po fazach grupowych w kazdym meczu znajde sobie druzyne ktorej bede kibicowal ale mam nadzieje ze mistrzostwo zdobedzie druzyna ktora na nie zasluzy dobra gra chociaz mam tez kilka zespolow ktorych nie lubie i nie chcialbym aby daleko zaszly nu nic, sie zobaczy kto poprzechodzi z grup...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:46 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray ja slucham Engela bo madrze mowi a jak Gmoch zaczyna mowic to przelanczam bo go nigdy nie moge zrozumiec Boze co za strzal... normalnie majstersztyk Kibicow mamy najlepszych Ty mi powiedz lepiej komu mam teraz kibicowac. Ekwadorowi mrgreen a tak naprawde to lepszym... nie mam specjalnego faworyta [zbyt duzo druzyn lubie i podoba mi sie ich gra] poprostu teraz po fazach grupowych w kazdym meczu znajde sobie druzyne ktorej bede kibicowal ale mam nadzieje ze mistrzostwo zdobedzie druzyna ktora na nie zasluzy dobra gra chociaz mam tez kilka zespolow ktorych nie lubie i nie chcialbym aby daleko zaszly te literki sa takie tepe ze az sie czytac nie chce rolleyes stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:47 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray ja slucham Engela bo madrze mowi a jak Gmoch zaczyna mowic to przelanczam bo go nigdy nie moge zrozumiec Boze co za strzal... normalnie majstersztyk Kibicow mamy najlepszych Ty mi powiedz lepiej komu mam teraz kibicowac. Ekwadorowi mrgreen a tak naprawde to lepszym... nie mam specjalnego faworyta [zbyt duzo druzyn lubie i podoba mi sie ich gra] poprostu teraz po fazach grupowych w kazdym meczu znajde sobie druzyne ktorej bede kibicowal ale mam nadzieje ze mistrzostwo zdobedzie druzyna ktora na nie zasluzy dobra gra chociaz mam tez kilka zespolow ktorych nie lubie i nie chcialbym aby daleko zaszly kibicujmy Hiszpanom! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:47 pm
Delein the Wildest nu nic, sie zobaczy kto poprzechodzi z grup... troche druzyn juz wyszlo teraz toczy sie walka o lepsze miejsca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:48 pm
Kiray Delein the Wildest ej ten koles u gory z obrazka, po prawej wyglada jak Opc XD widac ma chlopak plecy na gai to jest taki zamaskowany opc.. ta koszula zielonawa i brazowe włosy XD opcy po transformacji z cyklu: Chcę byc piekna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:49 pm
Kiray Delein the Wildest nu nic, sie zobaczy kto poprzechodzi z grup... troche druzyn juz wyszlo teraz toczy sie walka o lepsze miejsca Ja musze miec wysztko nabite czarno na bialym :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:49 pm
Terrorystka Frania kibicujmy Hiszpanom! biggrin ostatni troche meczyli sie z tunezja im prawie nigdy nie wychodzi na mistrzostwach swiata albo europy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:51 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest nu nic, sie zobaczy kto poprzechodzi z grup... troche druzyn juz wyszlo teraz toczy sie walka o lepsze miejsca Ja musze miec wysztko nabite czarno na bialym :3 dzisiaj zaczela sie ostatnia runda meczow grupowych wiec juz niedlugo wszystko bedziesz miala podane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:56 pm
Najdziksza a ty dzisiaj w nie w sosie jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:58 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest nu nic, sie zobaczy kto poprzechodzi z grup... troche druzyn juz wyszlo teraz toczy sie walka o lepsze miejsca Ja musze miec wysztko nabite czarno na bialym :3 dzisiaj zaczela sie ostatnia runda meczow grupowych wiec juz niedlugo wszystko bedziesz miala podane Gut! A no teraz juz bardziej w niz nie w.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|