|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:22 pm
Kiray Delein the Wildest Prosze panstwa, prosze sie wylogowac i wlogowac. Kiray - trzymam za slowo :] slowo sie rzeklo *sprawdza oddech na rece* *zwilza wargi jezykiem i wyciera usta o rekaw* *daje mokre buzi Delein* O.o *mrug* 4laugh Ojaciesune.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:24 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Prosze panstwa, prosze sie wylogowac i wlogowac. Kiray - trzymam za slowo :] slowo sie rzeklo *sprawdza oddech na rece* *zwilza wargi jezykiem i wyciera usta o rekaw* *daje mokre buzi Delein* O.o *mrug* 4laugh Ojaciesune. *robi gest brwiami* sie wie cool ogladalas meczyk naszych "bohaterow"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:26 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Prosze panstwa, prosze sie wylogowac i wlogowac. Kiray - trzymam za slowo :] slowo sie rzeklo *sprawdza oddech na rece* *zwilza wargi jezykiem i wyciera usta o rekaw* *daje mokre buzi Delein* O.o *mrug* 4laugh Ojaciesune. *robi gest brwiami* sie wie cool ogladalas meczyk naszych "bohaterow"? *^^* Nu ba! Ale taki cienki byl...znaczy moze to dlatego, ze bez zadnego entuzjazmu go ogladalam...no ale wygrali, niech maja chociaz to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:29 pm
Del ależ z Ciebie trÓ hipster Sk8 surprised mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:29 pm
Delein the Wildest *^^* Nu ba! Ale taki cienki byl...znaczy moze to dlatego, ze bez zadnego entuzjazmu go ogladalam...no ale wygrali, niech maja chociaz to... gdyby nie Bosacki to by bylo marnie smiac mi sie chcialo jak w studiu mowili ze wykorzystalismy stale fragmenty gry i zdobylismy bramki, i ze wlasnie te stale fragmenty gry sa i byly nasz mocna strona i dlugo je cwiczyli na treningach... ta... a w meczy z ekwadorem mielismy ponad 11 roznych i jakas bramka nie padla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:31 pm
Kiray Delein the Wildest *^^* Nu ba! Ale taki cienki byl...znaczy moze to dlatego, ze bez zadnego entuzjazmu go ogladalam...no ale wygrali, niech maja chociaz to... gdyby nie Bosacki to by bylo marnie smiac mi sie chcialo jak w studiu mowili ze wykorzystalismy stale fragmenty gry i zdobylismy bramki, i ze wlasnie te stale fragmenty gry sa i byly nasz mocna strona i dlugo je cwiczyli na treningach... ta... a w meczy z ekwadorem mielismy ponad 11 roznych i jakas bramka nie padla aj te dziady mnie w ogole wkurzaja...nie slucham ich nigdy... Ale kibice dali z siebie wszystko :] Frania- ta? a ja myslalam, ze to pizama XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:33 pm
ale teraz polecial ladny gol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:34 pm
_ _" ie denerwuj mnei juz dzisiaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:34 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest *^^* Nu ba! Ale taki cienki byl...znaczy moze to dlatego, ze bez zadnego entuzjazmu go ogladalam...no ale wygrali, niech maja chociaz to... gdyby nie Bosacki to by bylo marnie smiac mi sie chcialo jak w studiu mowili ze wykorzystalismy stale fragmenty gry i zdobylismy bramki, i ze wlasnie te stale fragmenty gry sa i byly nasz mocna strona i dlugo je cwiczyli na treningach... ta... a w meczy z ekwadorem mielismy ponad 11 roznych i jakas bramka nie padla aj te dziady mnie w ogole wkurzaja...nie slucham ich nigdy... Ale kibice dali z siebie wszystko :] Frania- ta? a ja myslalam, ze to pizama XD ja slucham Engela bo madrze mowi a jak Gmoch zaczyna mowic to przelanczam bo go nigdy nie moge zrozumiec Boze co za strzal... normalnie majstersztyk Kibicow mamy najlepszych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:36 pm
Rżewski i Wasiljew jechali konno na obchod garnizonu. Wasiljew był wczorajszy, wiec wyciagnal z torby butelke staropolskiej wodki. - Poruczniku Rżewski! Jebniemy "siwuche"? - Niee... ja juz gniada dzisiaj jebal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:36 pm
Kiray ja slucham Engela bo madrze mowi a jak Gmoch zaczyna mowic to przelanczam bo go nigdy nie moge zrozumiec Boze co za strzal... normalnie majstersztyk Kibicow mamy najlepszych Ty mi powiedz lepiej komu mam teraz kibicowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 12:38 pm
Kiray Rżewski i Wasiljew jechali konno na obchod garnizonu. Wasiljew był wczorajszy, wiec wyciagnal z torby butelke staropolskiej wodki. - Poruczniku Rżewski! Jebniemy "siwuche"? - Niee... ja juz gniada dzisiaj jebal... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|