|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:54 am
Ozual witam, awww jak goraco... awww jaki ja jestem glodny... gonk gonk crying neutral Witam rofl Co ma gorąc do glodności? rofl Fajnie, ze jest tak cieplo domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:55 am
Pszczola_M Ozual witam, awww jak goraco... awww jaki ja jestem glodny... gonk gonk crying neutral Witam rofl Co ma gorąc do glodności? rofl Fajnie, ze jest tak cieplo domokun nic xd aww u mnie w cieniu jest 28 stopni a na sloncu to termometr po za skale wylazi xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:57 am
Ozual Pszczola_M Ozual witam, awww jak goraco... awww jaki ja jestem glodny... gonk gonk crying neutral Witam rofl Co ma gorąc do glodności? rofl Fajnie, ze jest tak cieplo domokun nic xd aww u mnie w cieniu jest 28 stopni a na sloncu to termometr po za skale wylazi xd ... *wtraca sie do rozmowy* rofl nienawidze jak sa takie upały... nawet wyjsc spokojnie nie mozna... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:59 am
Kissme_In_Punk Ozual Pszczola_M Ozual witam, awww jak goraco... awww jaki ja jestem glodny... gonk gonk crying neutral Witam rofl Co ma gorąc do glodności? rofl Fajnie, ze jest tak cieplo domokun nic xd aww u mnie w cieniu jest 28 stopni a na sloncu to termometr po za skale wylazi xd ... *wtraca sie do rozmowy* rofl nienawidze jak sa takie upały... nawet wyjsc spokojnie nie mozna... stare no coz jako tako mi takie upaly nie przeszkadzaja bo chodze w rozowym golfie ale tak i tak jest zimno *wcina zimny twarozek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:01 am
a ja lubie nawet TAKIE upaly blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:03 am
Pszczola_M a ja lubie nawet TAKIE upaly blaugh a mi sa obojetne ;] czy to zimno czy to goraco... ale jednak od dawna nie bylo burzy a ja uwielbiam burze wiec chce burze a jak nie bede mial burzy to wyjde i zaczne zabijac domokun bum bum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:06 am
Ozual Pszczola_M a ja lubie nawet TAKIE upaly blaugh a mi sa obojetne ;] czy to zimno czy to goraco... ale jednak od dawna nie bylo burzy a ja uwielbiam burze wiec chce burze a jak nie bede mial burzy to wyjde i zaczne zabijac domokun bum bum kto bedzie pierwszy do zabicia?? rofl burze sa fajnie wink ale jak nie trwają 10 godzin i nie zalewaja calej wsi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:07 am
takiej targanicy XD
burze, tak biggrin biggrin biggrin rozowy golf rofl rofl rofl XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:10 am
Kissme_In_Punk takiej targanicy XD burze, tak biggrin biggrin biggrin rozowy golf rofl rofl rofl XDDD Takiej Targanicy Nowej Wsi rofl w to lato przez burze pozrywalo mosty i nawet w wiadomosciach mowili ze najbardziej ucierpialy targanice mrgreen masz cos do rozowego golfa?! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:12 am
Pszczola_M Ozual Pszczola_M a ja lubie nawet TAKIE upaly blaugh a mi sa obojetne ;] czy to zimno czy to goraco... ale jednak od dawna nie bylo burzy a ja uwielbiam burze wiec chce burze a jak nie bede mial burzy to wyjde i zaczne zabijac domokun bum bum kto bedzie pierwszy do zabicia?? rofl burze sa fajnie wink ale jak nie trwają 10 godzin i nie zalewaja calej wsi rofl nie wiem pierwsza lepsza osoba ktora bedzie najblizej.... lyzeczka i ciach ciach... bym doznal umyslowego orgazmu od 10 godzinnej burzy xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:16 am
Ozual nie wiem pierwsza lepsza osoba ktora bedzie najblizej.... lyzeczka i ciach ciach... bym doznal umyslowego orgazmu od 10 godzinnej burzy xd mrgreen Szczegolnie, jak byla w nocy i cala przespalam rofl ale ogolnie u mnie w gorach burze sa nieco przerazajace neutral mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:19 am
Pszczola_M Ozual nie wiem pierwsza lepsza osoba ktora bedzie najblizej.... lyzeczka i ciach ciach... bym doznal umyslowego orgazmu od 10 godzinnej burzy xd mrgreen Szczegolnie, jak byla w nocy i cala przespalam rofl ale ogolnie u mnie w gorach burze sa nieco przerazajace neutral mrgreen no ja nie moge... no przykro mi na sama mysl o nocnej burzy w gorach az zacieszam morde... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:20 am
Pszczola_M Kissme_In_Punk takiej targanicy XD burze, tak biggrin biggrin biggrin rozowy golf rofl rofl rofl XDDD Takiej Targanicy Nowej Wsi rofl w to lato przez burze pozrywalo mosty i nawet w wiadomosciach mowili ze najbardziej ucierpialy targanice mrgreen masz cos do rozowego golfa?! rofl jeden kij... tego lata ? to lato juz było ? dobrze wiedziec ... czy ja mowie ze mam cos do rozowego golfa ? XD w takim razie... jak tu o morderstwie mowa... *wymyka sie na englisza* do widzenia panstwu >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:21 am
Ozual Pszczola_M Ozual nie wiem pierwsza lepsza osoba ktora bedzie najblizej.... lyzeczka i ciach ciach... bym doznal umyslowego orgazmu od 10 godzinnej burzy xd mrgreen Szczegolnie, jak byla w nocy i cala przespalam rofl ale ogolnie u mnie w gorach burze sa nieco przerazajace neutral mrgreen no ja nie moge... no przykro mi na sama mysl o nocnej burzy w gorach az zacieszam morde... mrgreen rofl tak jak w zakopcu XDD gradobicie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:24 am
Ozual no ja nie moge... no przykro mi na sama mysl o nocnej burzy w gorach az zacieszam morde... mrgreen Noc... ciemno, ale nie cicho bo krople walą w dach, slychac pioruny strzelajce w karzyz, ktory jest na gorze, ktora jest niedaleko.... brrr... rofl nieprzyjemne rofl rofl Ale tu, w Katowicach jest fajnie biggrin biggrin biggrin Kissme_In_Punk jeden kij... tego lata ? to lato juz było ? dobrze wiedziec ... czy ja mowie ze mam cos do rozowego golfa ? XD w takim razie... jak tu o morderstwie mowa... *wymyka sie na englisza* do widzenia panstwu >D Tego lata... to lato zaczyna sie jutro sweatdrop czyli poprzedniego lata powinnam napisac dopiero jutro rofl rozowy golf *_* Do widzenia pani wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|