|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 3:53 am
BeeWolf_san łaskawie wstałem smile z wyra smile Super.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 4:23 am
no ja przepraszam... ja juz od 9 nie spie whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 4:27 am
Aidanna no ja przepraszam... ja juz od 9 nie spie whee xd ja wraz ze słonkiem wstałem- po 4.00 w ogole zaczeły sie już wakacje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 4:29 am
Lavagetas_heqetai Aidanna no ja przepraszam... ja juz od 9 nie spie whee xd ja wraz ze słonkiem wstałem- po 4.00 w ogole zaczeły sie już wakacje? nie... no w piatek mam zakonczenie roku... ale ja nie chodze, bo i tak nauczycieli nie ma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 4:32 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna no ja przepraszam... ja juz od 9 nie spie whee xd ja wraz ze słonkiem wstałem- po 4.00 w ogole zaczeły sie już wakacje? nie... no w piatek mam zakonczenie roku... ale ja nie chodze, bo i tak nauczycieli nie ma xp kurcze- ja do 30'ego egzaminy... no ale we wrzesniu za to sie posmieje ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 4:34 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna no ja przepraszam... ja juz od 9 nie spie whee xd ja wraz ze słonkiem wstałem- po 4.00 w ogole zaczeły sie już wakacje? nie... no w piatek mam zakonczenie roku... ale ja nie chodze, bo i tak nauczycieli nie ma xp kurcze- ja do 30'ego egzaminy... no ale we wrzesniu za to sie posmieje ;P crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 4:36 am
no dobra- razem sie posmiejemy ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 4:43 am
Lavagetas_heqetai no dobra- razem sie posmiejemy ;D ale radosc... xD hura... znowu do szkoly... bleee... dobra ja uciekam zafarbowac wlosy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:35 am
ninja Witam... Dzisiaj mam zakonczenie mojego angielskiego (ufff...!!). Jesli do mnie nie dzwonili oznacza to, iż zdalam! 4laugh rofl A uczylam sie cale 15 minut przed sprawdzianem eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:39 am
domokun
glowa mnie swedzi, a podrapac sie nie moge! tak zawsze jest domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:43 am
blee.... i teraz siedziec z ta farba na glowe pol godziny talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:45 am
Aidanna blee.... i teraz siedziec z ta farba na glowe pol godziny talk2hand a z jakiego na jaki kolor farbujesz??? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:48 am
witam, awww jak goraco... awww jaki ja jestem glodny... gonk gonk crying neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|