|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:47 am
Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* W sumie wstawanie o 8 nie jest takie złe... ja wstaje o 6 i tez nie jest zle blaugh w sumie w ogole nie spanie tez daje rade *siorb kawe* :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:50 am
Autark Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* W sumie wstawanie o 8 nie jest takie złe... ja wstaje o 6 i tez nie jest zle blaugh w sumie w ogole nie spanie tez daje rade *siorb kawe* :3 ja wstaje o 10 zazwyczaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:50 am
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* W sumie wstawanie o 8 nie jest takie złe... ja wstaje o 6 i tez nie jest zle blaugh Ja przez 6 lat wstawalam i teraz nadrabiam snem... a ja zrobilem teraz serie brzuszkow bo wakacje juz a mi opona wyskoczyla Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:51 am
Autark Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* W sumie wstawanie o 8 nie jest takie złe... ja wstaje o 6 i tez nie jest zle blaugh w sumie w ogole nie spanie tez daje rade *siorb kawe* :3 jak zarwe noc to w dzien chodze jak na cpany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:53 am
Mroczny Tato Autark Mroczny Tato Delein the Wildest *puff* W sumie wstawanie o 8 nie jest takie złe... ja wstaje o 6 i tez nie jest zle blaugh w sumie w ogole nie spanie tez daje rade *siorb kawe* :3 jak zarwe noc to w dzien chodze jak na cpany ja tam jestem przytomny *wgryz w aureole znad jego glowy* :3 #Radyjka - milego dzionka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:54 am
A ja jestem spioch i zazwyczaj spie do 11-12, jak mam wolne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:55 am
*przeciaga sie* jakos sie nie wyspalam... kosiarki mnie obudzily domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:56 am
Delein the Wildest A ja jestem spioch i zazwyczaj spie do 11-12, jak mam wolne... mi sie tez zdarzy, a z reguly to do ktorej bym nie spal spie jak zabity
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:57 am
Delein the Wildest A ja jestem spioch i zazwyczaj spie do 11-12, jak mam wolne... a ja jak mam dzien wolny to od razu go nie mam, budze sie nastepnego dnia (ewentualnie tuz przed polnoca) :3 milego dnia dziewczyny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 1:59 am
Autark Delein the Wildest A ja jestem spioch i zazwyczaj spie do 11-12, jak mam wolne... a ja jak mam dzien wolny to od razu go nie mam, budze sie nastepnego dnia (ewentualnie tuz przed polnoca) :3 milego dnia dziewczyny smile stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:01 am
Mroczny Tato Autark Delein the Wildest A ja jestem spioch i zazwyczaj spie do 11-12, jak mam wolne... a ja jak mam dzien wolny to od razu go nie mam, budze sie nastepnego dnia (ewentualnie tuz przed polnoca) :3 milego dnia dziewczyny smile stare kurak nad toba lata *wgryz w aureole* :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:01 am
Autark Delein the Wildest A ja jestem spioch i zazwyczaj spie do 11-12, jak mam wolne... a ja jak mam dzien wolny to od razu go nie mam, budze sie nastepnego dnia (ewentualnie tuz przed polnoca) :3 milego dnia dziewczyny smile dziekuje i nawzajem ^-^ ide zrobic sobie jakies sniadanko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:02 am
Aidanna Autark Delein the Wildest A ja jestem spioch i zazwyczaj spie do 11-12, jak mam wolne... a ja jak mam dzien wolny to od razu go nie mam, budze sie nastepnego dnia (ewentualnie tuz przed polnoca) :3 milego dnia dziewczyny smile dziekuje i nawzajem ^-^ ide zrobic sobie jakies sniadanko wiec rowniez i smacznego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 2:06 am