|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:18 pm
Zord sie przydal
*wlancza alarm i rzuca Kirayowi kluczyki*
danke cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:21 pm
Omega Sun Kiray Omega Sun Kiray Omi no moze ale i tak nie wierze chociaz jak chcesz mi to udowodnic to nagraj filmik jak cwiczysz i umieszcz na RP mamy tam specjalny topik wink whee ja tego nie robie po to zeby komus cos udowadniac wink szkoda wink jedynym sposobem, jakim mozesz sie przekonac, ze nie oszukuje to cwiczyc razem ze mna wink ------------- A teraz znikam spac, bo jutro mam kolejny egzamin. Do zobaczenia za tydzien, bo potem sa nastepne examy i nie bede miala czasu tu zagladac confused pa Omi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:22 pm
Mroczny Tato Zord sie przydal *wlancza alarm i rzuca Kirayowi kluczyki* danke cool *lapie kluczyki iu patrzy na wskaznik paliwa* pelny i tak ma byc cool BTW jak by kogos interesowalo bo mne bardzo... nowa leszpa wersja Wielkiego Pora http://deco-grand.ru/hentaitsop.swf mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:29 pm
Brzydsza, glupia i debilna Ide spac.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:33 pm
Delein the Wildest Brzydsza, glupia i debilna Ide spac.. *puff* *znika* tak naprawde to masz racje ale ja mialem z niej polewke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:35 pm
ty gdzie z tymi recoma nie rob tego wiecej bo zastrzele jak psa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:37 pm
Kiray ty gdzie z tymi recoma nie rob tego wiecej bo zastrzele jak psa nie chcialem crying to taki odruch byl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:38 pm
Mroczny Tato Kiray ty gdzie z tymi recoma nie rob tego wiecej bo zastrzele jak psa nie chcialem crying to taki odruch byl od takich odruchow sie zaczyna a pozniej strach pomyslec co bedziesz robil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:40 pm
Kiray od takich odruchow sie zaczyna a pozniej strach pomyslec co bedziesz robil wpadles mu misek w oko wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:42 pm
Ryuukei oshii Kiray od takich odruchow sie zaczyna a pozniej strach pomyslec co bedziesz robil wpadles mu misek w oko wink mrgreen redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:43 pm
Kiray od takich odruchow sie zaczyna a pozniej strach pomyslec co bedziesz robil dobra wyluzuj "Misiek" wink browara? *otwiera i podaje butelke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:45 pm
Ryuukei oshii Kiray od takich odruchow sie zaczyna a pozniej strach pomyslec co bedziesz robil wpadles mu misek w oko wink mrgreen nawet tak nie zartuj *wyciaga kalacha* to ze wstapiem do marynarki nie oznacza ze jestem nie uzbrojony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:47 pm
Mroczny Tato Kiray od takich odruchow sie zaczyna a pozniej strach pomyslec co bedziesz robil dobra wyluzuj "Misiek" wink browara? *otwiera i podaje butelke* Miskiem moga mnie nazywac wyznaczone osoby a ty do nich nie nalezysz domokun i nie proboj mnie przekupic browarem *bierze browara i chowa do kieszeni* bo ci sie to nei uda *siada kolo Ryju... znaczy sie Ryuu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|