|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:02 pm
Kiray czyli jednak nog nie umylas i sie terwaz wstydzisz Omi no moze ale i tak nie wierze chociaz jak chcesz mi to udowodnic to nagraj filmik jak cwiczysz i umieszcz na RP mamy tam specjalny topik wink whee poszlam za twoim przykladem misiek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:03 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest *probuje przesunac kanape* Nigdy nie twierdzilam, ze jestem cywilizowana! bo sie zmeczysz i zakwasow dostaniesz przeciez dalem ci kanapke xd a wogole te ptasie mleczko bylo niesmaczne ... Mozes se wsadzic ta kanapke do nosa. No to kup cale pudelko smacznych, zjemy razem. trzymalem ja w nosie 2 godziny ale to nie bylo fajne mrgreen idea a moze chcesz to *uchyla kawalek barykady i wystawia butelke rumu, zastawia barykade*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:04 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest *probuje przesunac kanape* Nigdy nie twierdzilam, ze jestem cywilizowana! bo sie zmeczysz i zakwasow dostaniesz przeciez dalem ci kanapke xd a wogole te ptasie mleczko bylo niesmaczne ... Mozes se wsadzic ta kanapke do nosa. No to kup cale pudelko smacznych, zjemy razem. trzymalem ja w nosie 2 godziny ale to nie bylo fajne mrgreen idea a moze chcesz to *uchyla kawalek barykady i wystawia butelke rumu, zastawia barykade* *wzdryg* == Hmm...to polej, a potem powiem ci czy sie zgadzam na taki wariant.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:04 pm
Ryuukei oshii Kiray czyli jednak nog nie umylas i sie terwaz wstydzisz Omi no moze ale i tak nie wierze chociaz jak chcesz mi to udowodnic to nagraj filmik jak cwiczysz i umieszcz na RP mamy tam specjalny topik wink whee poszlam za twoim przykladem misiek mrgreen sposob na 3 cm brudu? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:05 pm
Kiray Omi no moze ale i tak nie wierze chociaz jak chcesz mi to udowodnic to nagraj filmik jak cwiczysz i umieszcz na RP mamy tam specjalny topik wink whee ja tego nie robie po to zeby komus cos udowadniac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii zlych modow sie nei tyka wink 1800. Chlopcy Z Placu Broni - [Kocham Cie] Jezioro Szczescia crying crying crying heart przegrana bitwa nie oznacza przegranej wojny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Ryuukei oshii Kiray czyli jednak nog nie umylas i sie terwaz wstydzisz Omi no moze ale i tak nie wierze chociaz jak chcesz mi to udowodnic to nagraj filmik jak cwiczysz i umieszcz na RP mamy tam specjalny topik wink whee poszlam za twoim przykladem misiek mrgreen sposob na 3 cm brudu? xd Sprawdzalem, nie odpada whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:06 pm
Delein the Wildest *wzdryg* == Hmm...to polej, a potem powiem ci czy sie zgadzam na taki wariant. zaczne polewac a ty mnie zaatakujesz... *wysuwa szklanke* polej sobie sama ja mam wlasna butelke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:07 pm
degenerat Sprawdzalem, nie odpada whee brud do centymetra nie jest szkodliwy, a po centymetrze sam odpada...........................
dziwne..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:07 pm
Omega Sun Kiray Omi no moze ale i tak nie wierze chociaz jak chcesz mi to udowodnic to nagraj filmik jak cwiczysz i umieszcz na RP mamy tam specjalny topik wink whee ja tego nie robie po to zeby komus cos udowadniac wink szkoda wink Degenerat bo to moze zalezy od czesci ciala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:08 pm
Kiray Delein the Wildest *wzdryg* == Hmm...to polej, a potem powiem ci czy sie zgadzam na taki wariant. zaczne polewac a ty mnie zaatakujesz... *wysuwa szklanke* polej sobie sama ja mam wlasna butelke No bez przesadyzmu, rum by sie rozlal... Ale jak wolisz... *bierze butelke i sobie nalewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:13 pm
Kiray Omega Sun Kiray Omi no moze ale i tak nie wierze chociaz jak chcesz mi to udowodnic to nagraj filmik jak cwiczysz i umieszcz na RP mamy tam specjalny topik wink whee ja tego nie robie po to zeby komus cos udowadniac wink szkoda wink jedynym sposobem, jakim mozesz sie przekonac, ze nie oszukuje to cwiczyc razem ze mna wink ------------- A teraz znikam spac, bo jutro mam kolejny egzamin. Do zobaczenia za tydzien, bo potem sa nastepne examy i nie bede miala czasu tu zagladac confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:16 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest *wzdryg* == Hmm...to polej, a potem powiem ci czy sie zgadzam na taki wariant. zaczne polewac a ty mnie zaatakujesz... *wysuwa szklanke* polej sobie sama ja mam wlasna butelke No bez przesadyzmu, rum by sie rozlal... Ale jak wolisz... *bierze butelke i sobie nalewa* wole byc ostroznym *pije* i jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:17 pm
Omega Sun jedynym sposobem, jakim mozesz sie przekonac, ze nie oszukuje to cwiczyc razem ze mna wink ------------- A teraz znikam spac, bo jutro mam kolejny egzamin. Do zobaczenia za tydzien, bo potem sa nastepne examy i nie bede miala czasu tu zagladac confused uszaca propozycja.. nawet bardzo whee ale nei mam takich fajnych filmikow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|