|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:53 pm
Delein the Wildest nie zamierzam sobie nic przekluwac, wiec nie sprawdze tego i nie schudne 12 kg wink Masz racje, pozniej sie uzaleznisz od tego tak jak ja lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:54 pm
Delein the Wildest Kiray yyy *wycofuje sie w strone kanapy* jakie ptasie mleczko *mina niewiniatka* kurcze szkoda mi tej tunezji *proba zmiany tematu* Taktak mi tez szkoda... Dawaj! scream *rzuca sie na niego* *ucieka* porozmawiajmy jak cywilizowani ludzie... nie ma sensu sie klucic *chowa sie pod kanape i barykaduje sie czym sie da*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:55 pm
degenerat Delein the Wildest nie zamierzam sobie nic przekluwac, wiec nie sprawdze tego i nie schudne 12 kg wink Masz racje, pozniej sie uzaleznisz od tego tak jak ja lol Nie, ja nienawidze wszelkiego rodzaju bizuterii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:56 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray yyy *wycofuje sie w strone kanapy* jakie ptasie mleczko *mina niewiniatka* kurcze szkoda mi tej tunezji *proba zmiany tematu* Taktak mi tez szkoda... Dawaj! scream *rzuca sie na niego* *ucieka* porozmawiajmy jak cywilizowani ludzie... nie ma sensu sie klucic *chowa sie pod kanape i barykaduje sie czym sie da* *probuje przesunac kanape* Nigdy nie twierdzilam, ze jestem cywilizowana!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest degenerat Delein the Wildest nie zamierzam sobie nic przekluwac, wiec nie sprawdze tego i nie schudne 12 kg wink Masz racje, pozniej sie uzaleznisz od tego tak jak ja lol Nie, ja nienawidze wszelkiego rodzaju bizuterii... jak na druidke przystalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii eeeeeee.... ja juz sie zgubilam O.o sadzilam ze wiesz kim jestem o.O a gdzie tu problem? nie smutaj sie wink *przytul jej nozki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:57 pm
Kiray Omega Sun nie chce mi sie od jakichs dwoch tygodni, bo mam sesje, zaliczenia i nic mi sie z tej okazji nie chce xd Potem jak bedzie wolne, to bede miala na kazdy dzien inna plytke zeby mi sie nie znudzilo. Del: ja tez mam zamiar sie zapisac dla wiekszej mobilizacji, ale mimo, ze mam nowa silownie pod nosem jeszcze mi nigdy nie bylo do niej po drodze xd ale i tak nie wierze ze po sesji nagle wezmie cie ochta na cwiczenia zwlaszcza przy takiej pogodzie... mi na przyklad nic sie nie chce [chociaz mi zwykle nic sie nie chce] ale ja jak mam wolne to mi sie chce, bo strasznie to lubie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Ryuukei oshii eeeeeee.... ja juz sie zgubilam O.o sadzilam ze wiesz kim jestem o.O a gdzie tu problem? nie smutaj sie wink *przytul jej nozki* *odskakuje* gonk
1230. The Cranberries - When You're gone crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Delein the Wildest degenerat Delein the Wildest nie zamierzam sobie nic przekluwac, wiec nie sprawdze tego i nie schudne 12 kg wink Masz racje, pozniej sie uzaleznisz od tego tak jak ja lol Nie, ja nienawidze wszelkiego rodzaju bizuterii... jak na druidke przystalo Oui...na szyi mam powieszona na rzemyku wypalona w kawalku skory rune, a okazyjnie zakladam naszyjnik z glinianymi kiełkami i roznymi takimi, ktory dostalam od brata. Serio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest *probuje przesunac kanape* Nigdy nie twierdzilam, ze jestem cywilizowana! bo sie zmeczysz i zakwasow dostaniesz przeciez dalem ci kanapke xd a wogole te ptasie mleczko bylo niesmaczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:59 pm
Kiray Delein the Wildest *probuje przesunac kanape* Nigdy nie twierdzilam, ze jestem cywilizowana! bo sie zmeczysz i zakwasow dostaniesz przeciez dalem ci kanapke xd a wogole te ptasie mleczko bylo niesmaczne ... Mozes se wsadzic ta kanapke do nosa. No to kup cale pudelko smacznych, zjemy razem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:00 pm
Ryuukei oshii Autark Ryuukei oshii eeeeeee.... ja juz sie zgubilam O.o sadzilam ze wiesz kim jestem o.O a gdzie tu problem? nie smutaj sie wink *przytul jej nozki* *odskakuje* gonk
1230. The Cranberries - When You're gone crying *odchodzi smutny w kont*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:00 pm
Ryuukei oshii Autark Ryuukei oshii eeeeeee.... ja juz sie zgubilam O.o sadzilam ze wiesz kim jestem o.O a gdzie tu problem? nie smutaj sie wink *przytul jej nozki* *odskakuje* gonk
1230. The Cranberries - When You're gone crying czyli jednak nog nie umylas i sie terwaz wstydzisz Omi no moze ale i tak nie wierze chociaz jak chcesz mi to udowodnic to nagraj filmik jak cwiczysz i umieszcz na RP mamy tam specjalny topik wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:01 pm
Autark Ryuukei oshii Autark Ryuukei oshii eeeeeee.... ja juz sie zgubilam O.o sadzilam ze wiesz kim jestem o.O a gdzie tu problem? nie smutaj sie wink *przytul jej nozki* *odskakuje* gonk
1230. The Cranberries - When You're gone crying *odchodzi smutny w kont* zlych modow sie nei tyka wink 1800. Chlopcy Z Placu Broni - [Kocham Cie] Jezioro Szczescia crying crying crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|