|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:44 pm
Ryuukei oshii Kiray moze powiesz nam cos jeszcze nic juz... sad *chowa sie* *Cap za nozke* Wylaz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:44 pm
degenerat Delein the Wildest degenerat Po 10 brzuszkach? confused Przez miesiac nic nie cwiczylam... Przekuj sobie jezyk schudniesz 12kg xp Oo...znaczy co ma jedno do drugiego? Branoc Opc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:46 pm
Omega Sun Autark #Omi - mam nadzieje, ze nie bylem nachalny xd taaa napewno jest przyzwyczajona, ze kazdy nowopoznany czlowiek ociera sie jej o nogi wink to dobrze, bo juz sie balem ze zle mnie odbierze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Kiray- ja gralam tydzien temu i do dzisiaj kuleje, bo sobie jakis miesien przy piszczeli naciagnelam...i sincow mam pelno... Ale warto bylo :3 pierdola rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Omega Sun Autark #Omi - mam nadzieje, ze nie bylem nachalny xd taaa napewno jest przyzwyczajona, ze kazdy nowopoznany czlowiek ociera sie jej o nogi wink to dobrze, bo juz sie balem ze zle mnie odbierze mrgreen eeeeeee.... ja juz sie zgubilam O.o sadzilam ze wiesz kim jestem o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:47 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray- ja gralam tydzien temu i do dzisiaj kuleje, bo sobie jakis miesien przy piszczeli naciagnelam...i sincow mam pelno... Ale warto bylo :3 pierdola rofl ><' A wlasnie, oddaj moje ptasie mleczko! Ou, karny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:47 pm
Kiray Omega Sun Delein the Wildest degenerat Po 10 brzuszkach? confused Przez miesiac nic nie cwiczylam... mi tez sie nie chce, ale zeby uspic wyrzuty sumienia kupuje wciaz nowe dvd z cwiczeniami sweatdrop blaugh i co pomaga a ja wam powiem ze mam ogromna ochote pociac w pilke ale nie mam jak nie chce mi sie od jakichs dwoch tygodni, bo mam sesje, zaliczenia i nic mi sie z tej okazji nie chce xd Potem jak bedzie wolne, to bede miala na kazdy dzien inna plytke zeby mi sie nie znudzilo. Del: ja tez mam zamiar sie zapisac dla wiekszej mobilizacji, ale mimo, ze mam nowa silownie pod nosem jeszcze mi nigdy nie bylo do niej po drodze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:48 pm
Delein the Wildest degenerat Delein the Wildest degenerat Po 10 brzuszkach? confused Przez miesiac nic nie cwiczylam... Przekuj sobie jezyk schudniesz 12kg xp Oo...znaczy co ma jedno do drugiego? Branoc Opc. Pozniej tak ku***sko boli ze nie jestes w stanie nic zjesc przez miesiac prucz gerberkow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:48 pm
Ryuukei oshii Autark Omega Sun Autark #Omi - mam nadzieje, ze nie bylem nachalny xd taaa napewno jest przyzwyczajona, ze kazdy nowopoznany czlowiek ociera sie jej o nogi wink to dobrze, bo juz sie balem ze zle mnie odbierze mrgreen eeeeeee.... ja juz sie zgubilam O.o sadzilam ze wiesz kim jestem o.Onie jest tak zmyslny jak ja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:49 pm
Omega Sun Del: ja tez mam zamiar sie zapisac dla wiekszej mobilizacji, ale mimo, ze mam nowa silownie pod nosem jeszcze mi nigdy nie bylo do niej po drodze xd Hy...trza sie z kims zapisac. Degenerat- nie zamierzam sobie nic przekluwac, wiec nie sprawdze tego i nie schudne 12 kg wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:50 pm
Omega Sun nie chce mi sie od jakichs dwoch tygodni, bo mam sesje, zaliczenia i nic mi sie z tej okazji nie chce xd Potem jak bedzie wolne, to bede miala na kazdy dzien inna plytke zeby mi sie nie znudzilo. Del: ja tez mam zamiar sie zapisac dla wiekszej mobilizacji, ale mimo, ze mam nowa silownie pod nosem jeszcze mi nigdy nie bylo do niej po drodze xd ale i tak nie wierze ze po sesji nagle wezmie cie ochta na cwiczenia zwlaszcza przy takiej pogodzie... mi na przyklad nic sie nie chce [chociaz mi zwykle nic sie nie chce]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam. co tam słychać ?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Autark Omega Sun Autark #Omi - mam nadzieje, ze nie bylem nachalny xd taaa napewno jest przyzwyczajona, ze kazdy nowopoznany czlowiek ociera sie jej o nogi wink to dobrze, bo juz sie balem ze zle mnie odbierze mrgreen eeeeeee.... ja juz sie zgubilam O.o sadzilam ze wiesz kim jestem o.OAutark zyje w innym lepszym swiecie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:51 pm
Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Kiray- ja gralam tydzien temu i do dzisiaj kuleje, bo sobie jakis miesien przy piszczeli naciagnelam...i sincow mam pelno... Ale warto bylo :3 pierdola rofl ><' A wlasnie, oddaj moje ptasie mleczko! Ou, karny! yyy *wycofuje sie w strone kanapy* jakie ptasie mleczko *mina niewiniatka* kurcze szkoda mi tej tunezji *proba zmiany tematu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:52 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray Delein the Wildest Kiray- ja gralam tydzien temu i do dzisiaj kuleje, bo sobie jakis miesien przy piszczeli naciagnelam...i sincow mam pelno... Ale warto bylo :3 pierdola rofl ><' A wlasnie, oddaj moje ptasie mleczko! Ou, karny! yyy *wycofuje sie w strone kanapy* jakie ptasie mleczko *mina niewiniatka* kurcze szkoda mi tej tunezji *proba zmiany tematu* Taktak mi tez szkoda... Dawaj! scream *rzuca sie na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|