|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:33 pm
Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato Kiray moge na chwile pozyczyc twojego zorda leniwca? spoks *rzuca mu kluczyki* tylko on jest na oparach wiec musisz zatankowac... i najlepiej wstap do myjni mrgreen wink *lapie kluczyki* git dzieki. zatankuje ci go potem wink nie zapominaj o myjni i nie zarysuj mnie Alfa mnie zabije xd drugi gol dla Espani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:36 pm
Delein the Wildest degenerat Delein the Wildest degenerat Samodzielne dziewcze z Ciebie. mrgreen Fizycznie jak najbardziej :] Pogratulowac kondychy. A mnie cos korzonki rwa. xp a ja wczoraj po dlugim okresie lenienia sie zrobilam 10 brzuszkow i dzisiaj mam zakwasy XD Po 10 brzuszkach? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:38 pm
Autark #Omi - mam nadzieje, ze nie bylem nachalny xd taaa napewno jest przyzwyczajona, ze kazdy nowopoznany czlowiek ociera sie jej o nogi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:38 pm
degenerat Po 10 brzuszkach? confused Przez miesiac nic nie cwiczylam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:39 pm
moze powiesz nam cos jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:40 pm
Omega Sun Autark #Omi - mam nadzieje, ze nie bylem nachalny xd taaa napewno jest przyzwyczajona, ze kazdy nowopoznany czlowiek ociera sie jej o nogi wink niech sie cieszy ze nie jest psem bo by wachali jej tylek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:40 pm
Delein the Wildest degenerat Po 10 brzuszkach? confused Przez miesiac nic nie cwiczylam... mi tez sie nie chce, ale zeby uspic wyrzuty sumienia kupuje wciaz nowe dvd z cwiczeniami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:41 pm
Kiray moze powiesz nam cos jeszcze nic juz... sad *chowa sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:41 pm
Omega Sun Delein the Wildest degenerat Po 10 brzuszkach? confused Przez miesiac nic nie cwiczylam... mi tez sie nie chce, ale zeby uspic wyrzuty sumienia kupuje wciaz nowe dvd z cwiczeniami sweatdrop mrgreen Ja od paru tygodni zapisuje sie na fitness i jakos nigdy nie moge trafic do centrum...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:42 pm
Omega Sun Delein the Wildest degenerat Po 10 brzuszkach? confused Przez miesiac nic nie cwiczylam... mi tez sie nie chce, ale zeby uspic wyrzuty sumienia kupuje wciaz nowe dvd z cwiczeniami sweatdrop blaugh i co pomaga a ja wam powiem ze mam ogromna ochote pociac w pilke ale nie mam jak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:43 pm
dobra szpadam bo mnie oczy tak napierdalaja ze zaraz je wylzawie.. surprised
dobrej
FAITH NO MORE [Angel Dust #13] Midnight Cowboy [4:12]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest degenerat Po 10 brzuszkach? confused Przez miesiac nic nie cwiczylam... Przekuj sobie jezyk schudniesz 12kg xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Kiray moze powiesz nam cos jeszcze nic juz... sad *chowa sie* Ej paszczaku... *wyciaga za rogi* Co jest? Kiray- ja gralam tydzien temu i do dzisiaj kuleje, bo sobie jakis miesien przy piszczeli naciagnelam...i sincow mam pelno... Ale warto bylo :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|