|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:25 pm
Mroczny Tato Kiray moge na chwile pozyczyc twojego zorda leniwca? spoks *rzuca mu kluczyki* tylko on jest na oparach wiec musisz zatankowac... i najlepiej wstap do myjni mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:26 pm
Autark Kiray blaugh poprostu chcialem zadbac o twoje zdrowie asymilacja z nowa kolezanka i tak sie nie powiodla, uciekla spryciula moze poszla nogi umyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:27 pm
Delein the Wildest degenerat Samodzielne dziewcze z Ciebie. mrgreen Fizycznie jak najbardziej :] Pogratulowac kondychy. A mnie cos korzonki rwa. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:27 pm
Kiray Autark Kiray blaugh poprostu chcialem zadbac o twoje zdrowie asymilacja z nowa kolezanka i tak sie nie powiodla, uciekla spryciula moze poszla nogi umyc xd Nowa kolezanka?! eek rofl rofl rofl To juz 3 osoby XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:28 pm
Autark degenerat Autark *wyciaga kawalki tkaniny zpomiedzy zabkow* marudzisz, juz mam zdjete xp Dzieki za rozmowe na rybkach whee prosze smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Delein the Wildest degenerat Samodzielne dziewcze z Ciebie. mrgreen Fizycznie jak najbardziej :] Pogratulowac kondychy. A mnie cos korzonki rwa. xp a ja wczoraj po dlugim okresie lenienia sie zrobilam 10 brzuszkow i dzisiaj mam zakwasy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Kiray blaugh poprostu chcialem zadbac o twoje zdrowie asymilacja z nowa kolezanka i tak sie nie powiodla, uciekla spryciula moze jest niesmiala i ja wystraszyles ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Mroczny Tato Kiray moge na chwile pozyczyc twojego zorda leniwca? spoks *rzuca mu kluczyki* tylko on jest na oparach wiec musisz zatankowac... i najlepiej wstap do myjni mrgreen wink *lapie kluczyki* git dzieki. zatankuje ci go potem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:29 pm
gol dla espani
Del mnie nie licz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Kiray gol dla espani Del mnie nie licz wink nu to dwie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pryt*
Dangermouse [The Grey Album #01] Public Service Announcement [2:45]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:31 pm
witaj wkretatorko mrgreen aay Baca!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:33 pm
Kiray Mroczny Tato Kiray moge na chwile pozyczyc twojego zorda leniwca? spoks *rzuca mu kluczyki* tylko on jest na oparach wiec musisz zatankowac... i najlepiej wstap do myjni mrgreen wink poszla nozki umyc redface #Delein - nie uswiadamiaj mnie :3 #Omi - mam nadzieje, ze nie bylem nachalny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|