|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:17 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania Kiray ale jaja ale jaja gol dla tunezji przeszla mi cała ochota na mudnialowanie sieja nigdy pilki nie ogladałam,a teraz wlasie strasznie polubilam ninja nawet sama biore i pila kopie rofl a mnie przeszlo po dzisiejszym rozczarowaniu
chcialam zdjecia na kompie i dupa ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:18 pm
Terrorystka Frania Kiray ale jaja ale jaja gol dla tunezji przeszla mi cała ochota na mudnialowanie siei tak pewnei zadnego meczu nei ogladalas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:21 pm
Kiray Terrorystka Frania Kiray ale jaja ale jaja gol dla tunezji przeszla mi cała ochota na mudnialowanie siei tak pewnei zadnego meczu nei ogladalas ogladałam dwa i kilka innych po kawałku w calosci tych innych mi sie nie chciało ogladac.....
chyba jednak włacze TV :/ to lepsze niz to, ze macie mnie sluchac
wiec pa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:22 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania Kiray ale jaja ale jaja gol dla tunezji przeszla mi cała ochota na mudnialowanie sieja nigdy pilki nie ogladałam,a teraz wlasie strasznie polubilam ninja nawet sama biore i pila kopie rofl pff ja jestem pilkarskim nie wypaplem wiec nie chetnie ide pileczke pokopac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:24 pm
*siada na kanapie i kladzie nogi na stol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:25 pm
Ozual Rin_Youkai Terrorystka Frania Kiray ale jaja ale jaja gol dla tunezji przeszla mi cała ochota na mudnialowanie sieja nigdy pilki nie ogladałam,a teraz wlasie strasznie polubilam ninja nawet sama biore i pila kopie rofl pff ja jestem pilkarskim nie wypaplem wiec nie chetnie ide pileczke pokopac ninja ja mam klase, ze dac nam coś okrągłego,a zaraz to zacznie albo wtrafiać do kosza, albo w ręce, albo bramki rofl za to ja lubie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:26 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:37 pm
Kiray *siada na kanapie i kladzie nogi na stol* *siada obok niego*ehhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:39 pm
Ryuukei oshii Kiray *siada na kanapie i kladzie nogi na stol* *siada obok niego*ehhhwaassuup
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 12:47 pm
Ryuukei oshii Kiray *siada na kanapie i kladzie nogi na stol* *siada obok niego*ehhh*przycup obok niej* ... *ugryz jej nozke* :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|