|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:24 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Ryuukei oshii Aidanna dziwny ty masz ten aparat... ja tam nigdy takich problemow nie mialam eek mrgreen pocieszaj ja dalej mrgreen bo ja po prostu ten aparat (Kodak Easy Share CX7330) dostałam po kimś no i bez kabla ..... :/ to dupnie... xp a masz oprogramowanie chociaz do niego? dostalam tylko aparat. nic wiecej. xp moze z internetu oprogramowanie sciagnij sobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:25 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai fajnieeee == byl super dzien wygralysmy mistrzostwa klasowe w kosza dziewczyat i w ogole w siatke tez, nadodatek strzelamy gole zamiast chlopakow == bo mamy cioty w klasie == ale i tak mam zje**** humor == zespol napiecia przed miesiaczkowego? xp http://www.deviantart.com/print/337883/patrz na slodkiego kociaka 4laugh "cIute" rofl xd *potrzasa nia* a moj tata kupi mi takiego kociaczka 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:26 am
xDDDDD ten kociak mnei dobil xD Ale kolory ma sliczne^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:29 am
dark wampirek xDDDDD ten kociak mnei dobil xD Ale kolory ma sliczne^^ mandziaszny jest x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:33 am
aidanno a skad niby sciagne to oprgramowanie!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:35 am
Terrorystka Frania aidanno a skad niby sciagne to oprgramowanie!? jakis torrent napewno sie znajdzie... albo na download.com czy tam org nie pamietam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:41 am
Aidanna Terrorystka Frania aidanno a skad niby sciagne to oprgramowanie!? jakis torrent napewno sie znajdzie... albo na download.com czy tam org nie pamietam xp com ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Terrorystka Frania aidanno a skad niby sciagne to oprgramowanie!? jakis torrent napewno sie znajdzie... albo na download.com czy tam org nie pamietam xp nie mam zamiaru sie bawic w torrenty -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Aidanna Terrorystka Frania aidanno a skad niby sciagne to oprgramowanie!? jakis torrent napewno sie znajdzie... albo na download.com czy tam org nie pamietam xp com ninja no... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:43 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania aidanno a skad niby sciagne to oprgramowanie!? jakis torrent napewno sie znajdzie... albo na download.com czy tam org nie pamietam xp nie mam zamiaru sie bawic w torrenty -.- www.pobieralnia.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:44 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania aidanno a skad niby sciagne to oprgramowanie!? jakis torrent napewno sie znajdzie... albo na download.com czy tam org nie pamietam xp nie mam zamiaru sie bawic w torrenty -.- no ja juz wiecej Ci nic nie poradze... nie znam sie na tym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|