|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:00 am
Ryuukei oshii Terrorystka Frania mam sobie aparat cyfrowy
zakupilam takie cos, gdzie wklada sie karte pamieci z paratu, podlacza do kompa i fotki WINNY byc na kompie....
pojawa mi sie nowy wiymienny dysk ktory musze SFORMOTOWAC!
a ja go nie chce frmatowac bo nie chce utracic tych fotek!!!! ;( moze cos sie psooje albo komp ma humory sprobuj u kogos innego podlaczyc ninja n ale jak pisze wyraznie Czyc chesz sformatowac syk? to raczej wszystkie dotychasowe zdjecia znikną! ;( a tego nie chce.
chce wlasnie zrobic z kumpela roszade, ale oczywiscie co? nie, bo jej bart ma teraz aparat i pewnie nie załatwi dla mnie tego co ma załatwic ;/ spoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:01 am
Terrorystka Frania n ale jak pisze wyraznie Czyc chesz sformatowac syk? to raczej wszystkie dotychasowe zdjecia znikną! ;( a tego nie chce.
chce wlasnie zrobic z kumpela roszade, ale oczywiscie co? nie, bo jej bart ma teraz aparat i pewnie nie załatwi dla mnie tego co ma załatwic ;/ spoko sweatdrop moze sprobj u Mrocznego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:02 am
witam == * wnerwiona nie wiadomo nawet czemu * ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:03 am
dobra zaczynam sie bac...O.o *wycofuje sie w strone drzwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:04 am
Ryuukei oshii Terrorystka Frania n ale jak pisze wyraznie Czyc chesz sformatowac syk? to raczej wszystkie dotychasowe zdjecia znikną! ;( a tego nie chce.
chce wlasnie zrobic z kumpela roszade, ale oczywiscie co? nie, bo jej bart ma teraz aparat i pewnie nie załatwi dla mnie tego co ma załatwic ;/ spoko sweatdrop moze sprobj u Mrocznego sweatdrop nie bede mu teraz zawracac głowy... poza tym napewno bedzie to co umnie.. czy chcesz sformatowac dysk?
crying
dlaczego zawsze ja mam takie problemy!? crying
rin nie tylko ty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:05 am
Rin_Youkai witam == * wnerwiona nie wiadomo nawet czemu * == *podchodzi do niej z krzeslem* tylko nikogo nie pobij gonk stalo sie cos? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:06 am
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania n ale jak pisze wyraznie Czyc chesz sformatowac syk? to raczej wszystkie dotychasowe zdjecia znikną! ;( a tego nie chce.
chce wlasnie zrobic z kumpela roszade, ale oczywiscie co? nie, bo jej bart ma teraz aparat i pewnie nie załatwi dla mnie tego co ma załatwic ;/ spoko sweatdrop moze sprobj u Mrocznego sweatdrop nie bede mu teraz zawracac głowy... poza tym napewno bedzie to co umnie.. czy chcesz sformatowac dysk?
crying
rin nie tylko ty! dziwny ty masz ten aparat... ja tam nigdy takich problemow nie mialam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:07 am
Aidanna Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania n ale jak pisze wyraznie Czyc chesz sformatowac syk? to raczej wszystkie dotychasowe zdjecia znikną! ;( a tego nie chce.
crying
rin nie tylko ty! dziwny ty masz ten aparat... ja tam nigdy takich problemow nie mialam eek mrgreen pocieszaj ja dalej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:07 am
fajnieeee == byl super dzien wygralysmy mistrzostwa klasowe w kosza dziewczyat i w ogole w siatke tez, nadodatek strzelamy gole zamiast chlopakow == bo mamy cioty w klasie == ale i tak mam zje**** humor ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:10 am
Ryuukei oshii Aidanna Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania n ale jak pisze wyraznie Czyc chesz sformatowac syk? to raczej wszystkie dotychasowe zdjecia znikną! ;( a tego nie chce.
crying
rin nie tylko ty! dziwny ty masz ten aparat... ja tam nigdy takich problemow nie mialam eek mrgreen pocieszaj ja dalej mrgreen zdarza sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:11 am
Rin_Youkai fajnieeee == byl super dzien wygralysmy mistrzostwa klasowe w kosza dziewczyat i w ogole w siatke tez, nadodatek strzelamy gole zamiast chlopakow == bo mamy cioty w klasie == ale i tak mam zje**** humor == zespol napiecia przed miesiaczkowego? xp http://www.deviantart.com/print/337883/patrz na slodkiego kociaka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:13 am
Ryuukei oshii Aidanna dziwny ty masz ten aparat... ja tam nigdy takich problemow nie mialam eek mrgreen pocieszaj ja dalej mrgreen bo ja po prostu ten aparat (Kodak Easy Share CX7330) dostałam po kimś no i bez kabla ..... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:16 am
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Aidanna dziwny ty masz ten aparat... ja tam nigdy takich problemow nie mialam eek mrgreen pocieszaj ja dalej mrgreen bo ja po prostu ten aparat (Kodak Easy Share CX7330) dostałam po kimś no i bez kabla ..... :/ to dupnie... xp a masz oprogramowanie chociaz do niego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:21 am
Aidanna Terrorystka Frania Ryuukei oshii Aidanna dziwny ty masz ten aparat... ja tam nigdy takich problemow nie mialam eek mrgreen pocieszaj ja dalej mrgreen bo ja po prostu ten aparat (Kodak Easy Share CX7330) dostałam po kimś no i bez kabla ..... :/ to dupnie... xp a masz oprogramowanie chociaz do niego? dostalam tylko aparat. nic wiecej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 11:23 am
Aidanna Rin_Youkai fajnieeee == byl super dzien wygralysmy mistrzostwa klasowe w kosza dziewczyat i w ogole w siatke tez, nadodatek strzelamy gole zamiast chlopakow == bo mamy cioty w klasie == ale i tak mam zje**** humor == zespol napiecia przed miesiaczkowego? xp http://www.deviantart.com/print/337883/patrz na slodkiego kociaka 4laugh "cIute" rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|