|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:00 am
Delein the Wildest Jeeej! Dostalam od rodzicow taka mala sztaluge z plotnem, podkladkami i farbkami akrylowymi *^^* KAWAIIII.... i co teraz ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:04 am
BeeWolf_san Delein the Wildest Jeeej! Dostalam od rodzicow taka mala sztaluge z plotnem, podkladkami i farbkami akrylowymi *^^* KAWAIIII.... i co teraz ? mrgreen milcz bo guma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:04 am
BeeWolf_san Delein the Wildest Jeeej! Dostalam od rodzicow taka mala sztaluge z plotnem, podkladkami i farbkami akrylowymi *^^* KAWAIIII.... i co teraz ? mrgreen A teraz musze przeczytac instrukcje obslugi farb akrylowych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:05 am
A Ryuukei oshii daje zly przyklad i przeklina ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:07 am
Ozzwald A Ryuukei oshii daje zly przyklad i przeklina ninja no i..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:08 am
Ryuukei oshii Ozzwald A Ryuukei oshii daje zly przyklad i przeklina ninja no i..?no i bede to codziennie przypominac, ze nie panujesz nad tym co mowisz i do tego cenzurujesz po fakcie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:09 am
Ozzwald Ryuukei oshii Ozzwald A Ryuukei oshii daje zly przyklad i przeklina ninja no i..?no i bede to codziennie przypominac, ze nie panujesz nad tym co mowisz i do tego cenzurujesz po fakcie blaugh no i co w zwiazku z tym..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:13 am
Ryuukei oshii Ozzwald Ryuukei oshii Ozzwald A Ryuukei oshii daje zly przyklad i przeklina ninja no i..?no i bede to codziennie przypominac, ze nie panujesz nad tym co mowisz i do tego cenzurujesz po fakcie blaugh no i co w zwiazku z tym..?dopatrujesz sie czegos czego nie ma, ja jestem dzieciak i co, jak glupi jestem to mnie do ignora wrzuc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:14 am
Ozzwald dopatrujesz sie czegos czego nie ma, ja jestem dzieciak i co, jak glupi jestem to mnie do ignora wrzuc a gdzie sei czegos dopatrywalam? i kiedy stwerdzilam zes dzieciak dziwne bo zawsze mialm Cie za inteligentna osobe i nie zamierzam nikog wrzucac do ignorow rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:16 am
3nodding smaczengo Dell jak narazie 1 osoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:17 am
Ryuukei oshii 3nodding smaczengo Dell jak narazie 1 osoba wink :3 Bedzie ich wiecej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:18 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii 3nodding smaczengo Dell jak narazie 1 osoba wink :3 Bedzie ich wiecej wink e tam juz sie nei liczy wink juz przeczytalas instrukcje obslugi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:22 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii 3nodding smaczengo Dell jak narazie 1 osoba wink :3 Bedzie ich wiecej wink e tam juz sie nei liczy wink juz przeczytalas instrukcje obslugi wink Farbek znaczy? Wglebiam sie :3 Zobaczymy jak to w praktyce wyglada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:23 am
Delein the Wildest Farbek znaczy? Wglebiam sie :3 Zobaczymy jak to w praktyce wyglada... poka potem co zmajstrujesz mrgreen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|