|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 5:53 am
Aidanna *sie czai na Rin* ninja ho ho ho *rzuca sie na nia* CZESC KLUCHA! xd Ryuukei oshii... a ti to kto surprised to Twist nie rozpoznajesz xd Ja musze cholera leciec juz =='' Po tjuskawki =-= Paapapa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 5:56 am
Rin_Youkai Aidanna *sie czai na Rin* ninja ho ho ho *rzuca sie na nia* CZESC KLUCHA! xd Ryuukei oshii... a ti to kto surprised to Twist nie rozpoznajesz xd Ja musze cholera leciec juz =='' Po tjuskawki =-= Paapapa 4laugh Twist! xd mhmmmmm.... czemuz to znowu zmienilas ksywke? whee a buuu... :< papapa whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 5:58 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *sie czai na Rin* ninja ho ho ho *rzuca sie na nia* CZESC KLUCHA! xd Ryuukei oshii... a ti to kto surprised to Twist nie rozpoznajesz xd Ja musze cholera leciec juz =='' Po tjuskawki =-= Paapapa 4laugh Twist! xd mhmmmmm.... czemuz to znowu zmienilas ksywke? whee a buuu... :< papapa whee heart o jakas ty spostrzegawcza rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 5:58 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *sie czai na Rin* ninja ho ho ho *rzuca sie na nia* CZESC KLUCHA! xd Ryuukei oshii... a ti to kto surprised to Twist nie rozpoznajesz xd Ja musze cholera leciec juz =='' Po tjuskawki =-= Paapapa 4laugh Twist! xd mhmmmmm.... czemuz to znowu zmienilas ksywke? whee a buuu... :< papapa whee heart *sztyletuje sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 5:59 am
Ryuukei oshii Aidanna Rin_Youkai Aidanna *sie czai na Rin* ninja ho ho ho *rzuca sie na nia* CZESC KLUCHA! xd Ryuukei oshii... a ti to kto surprised to Twist nie rozpoznajesz xd Ja musze cholera leciec juz =='' Po tjuskawki =-= Paapapa 4laugh Twist! xd mhmmmmm.... czemuz to znowu zmienilas ksywke? whee a buuu... :< papapa whee heart o jakas ty spostrzegawcza rolleyes wolalam sie upewnic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:03 am
whee to mi sie bardziej podoba od tamtych whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:03 am
Ryuukei oshii Autark *wÄ…chu wÄ…chu* confused *przycup do jej nozek, liz nozki* hm neutral *wgryz w jej noozki* pirate gonk czemu mnie gryziesz gonk bo dziwnie znajomo wygladasz i wole sie upewnic cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 7:40 am
Witam w dniu dzisiejszym... jakze pieknym slonecznym, goracym oraz upalnym, goracym i zapoconym od tlumow ludzi dniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 8:36 am
wrocilem ze szkoly... moge zaczac sie uczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 8:54 am
Jeeej! Dostalam od rodzicow taka mala sztaluge z plotnem, podkladkami i farbkami akrylowymi *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 8:59 am
Delein the Wildest Jeeej! Dostalam od rodzicow taka mala sztaluge z plotnem, podkladkami i farbkami akrylowymi *^^* churaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|