|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:54 am
Ryuukei oshii renge_karen Radyjka renge_karen hahahaha!!!!!! i tak ma byc >3< i tak w niej zamula jest na maxa to co sie fazowac jak mozna na gaii popykac i poblagac ludzi o pieniadze >3 hehehe no jasne mrgreen mrgreen juz chyba od 2tyg nie chodze ^^ o ty brzydalu ^^ ja dzisiaj zaczelam biggrin
sypnij ktos groszem bo mi 20tysiecy do gitary brakuje ^P^ xd tu malo kto dysponuje taka gotowka sweatdrop no i wlasnie w tym problem crying nie dostane mojej ukochanej gitarki od demona............... crying a co tu mowic o innych przedmiotach XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:55 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii Delein the Wildest Ja cie znam po prostu cool cool juz pozapachu rozpoznajesz cool mrgreen No ba! Zapachu sie nie pozbedziesz... *mer ogonem* *drap za uszkiem* 4laugh grzeczna Delus wink *^^* *merdu merdu* Oj o sniadaniu zapomnialam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:56 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii Delein the Wildest Ja cie znam po prostu cool cool juz pozapachu rozpoznajesz cool mrgreen No ba! Zapachu sie nie pozbedziesz... *mer ogonem* *drap za uszkiem* 4laugh grzeczna Delus wink *^^* *merdu merdu* Oj o sniadaniu zapomnialam... gonk jak moglas o tym zapomniec gonk samcznego wink
renge a nie mozesz sprzedac czegos nic nie masz wartego 20k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:56 am
renge_karen Ryuukei oshii renge_karen Radyjka renge_karen hahahaha!!!!!! i tak ma byc >3< i tak w niej zamula jest na maxa to co sie fazowac jak mozna na gaii popykac i poblagac ludzi o pieniadze >3 hehehe no jasne mrgreen mrgreen juz chyba od 2tyg nie chodze ^^ o ty brzydalu ^^ ja dzisiaj zaczelam biggrin
sypnij ktos groszem bo mi 20tysiecy do gitary brakuje ^P^ xd tu malo kto dysponuje taka gotowka sweatdrop no i wlasnie w tym problem crying nie dostane mojej ukochanej gitarki od demona............... crying a co tu mowic o innych przedmiotach XPhehe ja ejstem tak biedna że jeszcze narazie nago chodze ^^ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:57 am
Radyjka renge_karen Radyjka renge_karen hahahaha!!!!!! i tak ma byc >3< i tak w niej zamula jest na maxa to co sie fazowac jak mozna na gaii popykac i poblagac ludzi o pieniadze >3 hehehe no jasne mrgreen mrgreen juz chyba od 2tyg nie chodze ^^ o ty brzydalu ^^ ja dzisiaj zaczelam biggrin
sypnij ktos groszem bo mi 20tysiecy do gitary brakuje ^P^ e jak dzisiaj zaczełaś to mało sobie uciełaś xd ja mam juz w srode zakonczenie takze mi by sie nie opłacało rofl rofl mrgreen ale cyc z ciebie........ ja mam zakonczenie dopiero w piatek XP niefajnie..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 1:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:00 am
Radyjka renge_karen Ryuukei oshii renge_karen Radyjka renge_karen hahahaha!!!!!! i tak ma byc >3< i tak w niej zamula jest na maxa to co sie fazowac jak mozna na gaii popykac i poblagac ludzi o pieniadze >3 hehehe no jasne mrgreen mrgreen juz chyba od 2tyg nie chodze ^^ o ty brzydalu ^^ ja dzisiaj zaczelam biggrin
sypnij ktos groszem bo mi 20tysiecy do gitary brakuje ^P^ xd tu malo kto dysponuje taka gotowka sweatdrop no i wlasnie w tym problem crying nie dostane mojej ukochanej gitarki od demona............... crying a co tu mowic o innych przedmiotach XPhehe ja ejstem tak biedna że jeszcze narazie nago chodze ^^ mrgreen ja jakrzem na gaie przyszla po raz pierwszy to najpierw sobie kupilam spodnie (te co mam teraz) a potem (jak po pullach dostalam troszke kasy) to bluzeczke ^^ a jak znowu troche uzbieralam to i sandałki sie trafily i juz nie bylam gola ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:02 am
*pisze od nowa bo nie umiem cytować jeszcze ^^* no ja narazie zbieram kase łowiąc rybki blaugh zaczekam jeszcze troche i tez sobie cos kupie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:08 am
range i Raydjka pamietajcie o cytatac nie qutojuemy wiecej niz 5 chmurek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:10 am
Radyjka *pisze od nowa bo nie umiem cytować jeszcze ^^* no ja narazie zbieram kase łowiąc rybki blaugh zaczekam jeszcze troche i tez sobie cos kupie nienawidze ryb lowic ><
na tym to rozwalijam siebie........ i swoja psychike.... glupie uciekajace ryby........ niehc spadaja razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:14 am
Mroczny- cytrynowe i pistacjowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 2:15 am
Ryuukei oshii range i Raydjka pamietajcie o cytatac nie qutojuemy wiecej niz 5 chmurek wink wiem wiem ale jakos tak sie fajnie gada jak jest duzo dymek........ psieplasam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|