|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:09 pm
*przytula sie* Teraz juz cie nigdzie nie puszcze. Frania- a :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:10 pm
opcy Aidanna a myslisz, ze ja nie wiem jak to mnie obgadujecie za plecami... o jednej sprawie wiem... to, ze ja niby najpierw z beczka pozniej z opcym niby krecilam, a teraz z Ozzusiem... mhmm... pozniej bedzie Kiray i Kukus rolleyes *nadrabia zaleglosci* surprised niezły kawałek... Piwinienes opublikować wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:11 pm
Delein the Wildest *przytula sie* Teraz juz cie nigdzie nie puszcze. Frania- a :3 No ja nigdzie sie nie wybieram *wtula sie w jej piersi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:12 pm
ide sie kapac i czytać... może zukrowski mi poprawi humor...
*wypełz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
>>>36 Crazyfists - [A Snow Capped Romance #09] Installing the Catheter
Wyje do ksiezyca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat Kozy Delein the Wildest *przytula sie* Teraz juz cie nigdzie nie puszcze. Frania- a :3 No ja nigdzie sie nie wybieram *wtula sie w jej piersi* Nigdy? *wzrok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:14 pm
Delein the Wildest opcy Aidanna a myslisz, ze ja nie wiem jak to mnie obgadujecie za plecami... o jednej sprawie wiem... to, ze ja niby najpierw z beczka pozniej z opcym niby krecilam, a teraz z Ozzusiem... mhmm... pozniej bedzie Kiray i Kukus rolleyes *nadrabia zaleglosci* surprised XD Czyzbys o czyms nie wiedzial? czuje sie brudny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:17 pm
opcy Delein the Wildest opcy Aidanna a myslisz, ze ja nie wiem jak to mnie obgadujecie za plecami... o jednej sprawie wiem... to, ze ja niby najpierw z beczka pozniej z opcym niby krecilam, a teraz z Ozzusiem... mhmm... pozniej bedzie Kiray i Kukus rolleyes *nadrabia zaleglosci* surprised XD Czyzbys o czyms nie wiedzial? czuje sie brudny.. *daje mu mietusa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:17 pm
Delein the Wildest Adwokat Kozy Delein the Wildest *przytula sie* Teraz juz cie nigdzie nie puszcze. Frania- a :3 No ja nigdzie sie nie wybieram *wtula sie w jej piersi* Nigdy? *wzrok* Teraz biggrin Tej nocy. Edit: ale tez zalezy w jakim znaczeniu.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:19 pm
Soilwork - [Natural Born Chaos #01] Follow the Hollow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:20 pm
Nie smędziuj.. smile Bo przeciez nigdzie nie idę. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:22 pm
Adwokat Kozy Nie smędziuj.. smile Bo przeciez nigdzie nie idę. 4laugh Co nei zmienia faktu, ze jestes "tam"... Bee co tak kolorki zmieniasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:23 pm
Delein the Wildest Bee co tak kolorki zmieniasz? A zebys miała rozrywke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 2:23 pm
Delein the Wildest Adwokat Kozy Nie smędziuj.. smile Bo przeciez nigdzie nie idę. 4laugh Co nei zmienia faktu, ze jestes "tam"... Bee co tak kolorki zmieniasz? Nium.. taka chwilowa niedogodnosc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|