|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:37 pm
Karnaaa ok wink . Ale to troche dziwne tu polowa nawija o jedzonku a druga polowa sie soba kluci rofl A ja po wszystkich poprawiam posty, ba nawet Twisted cezuruje posty. Pszczołko:Ciekawe kryteria przyjmujesz co do jakosci :] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:37 pm
a pani mod daje zly przyklad.... rofl przeklina... a potem cichaczem cenzure wprowadza rofl
[Edit]Beewolf; To ja ty wszystko cezuruje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Karnaaa (...) Ale to troche dziwne tu polowa nawija o jedzonku a druga polowa sie soba kluci rofl Tak jest najczęsciej rofl fakt mrgreen (ale chyba nie zawsze o jedzonku ) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:39 pm
Aidanna dla mnie to naprawde bardzo wrazily temat... i nie chce o tym mowic sweatdrop No okej, ale jakby kazdy tu mial sie rozczulac nad wrazliwymi dla siebei tematami, to mielibysmy tu fontanny łez. Być twarda kobita i nie ryczec *klep w plecy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:40 pm
Karnaaa Pszczola_M Karnaaa (...) Ale to troche dziwne tu polowa nawija o jedzonku a druga polowa sie soba kluci rofl Tak jest najczęsciej rofl fakt mrgreen (ale chyba nie zawsze o jedzonku ) whee Nie... ale bardzo czesto sa prowadzone jednoczesnie 2, czy 3 tematy rozmow whee BeeWolf : wiem... moja jakość nog jest niepowtarzalna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:40 pm
osz czuje sie cenzurowany i ja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:41 pm
GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
KOREA GOLAAAAAAAAAAAAAA...........
>Skacza jek szalony<
Strzelili brudasom....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:42 pm
Delein the Wildest Aidanna dla mnie to naprawde bardzo wrazily temat... i nie chce o tym mowic sweatdrop No okej, ale jakby kazdy tu mial sie rozczulac nad wrazliwymi dla siebei tematami, to mielibysmy tu fontanny łez. Być twarda kobita i nie ryczec *klep w plecy* ale moglby sie nie wtracac w nie swoje sprawy... sweatdrop trudno stalo sie... sweatdrop ja poprostu starsznie uczuciowa jeste i wszystko do serducha biore whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:42 pm