|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:21 pm
Kiray Delein the Wildest Kiray *rozpoczyna sie walka* ooo aaa gdzie Ty te rece wsadzasz... ale ty zberezna jestes redface mrgreen *szybko wszamal cal ptasie mleczko* == *łokciem w jajca* Nie.. ...zabiera.. ...sie.. ...Dzikiej... ...JEDZENIA! *w ostatniej chwili robi unik* victoria cool wink mam tu gdzies jaka stara kanapke... w ramach przeprosin mrgreen *podsuwa jej kanapke* znikam sobie narka ... *zostawia kanapke pod kanapa* Jeszcze sie z toba rozlicze! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Twistus no zesz kurfa mam dosc Aid Ozz i Mroczny przestancie bo teraz rzezbicie w gownie tak naprawde Mroczny nie wiesz jak jest miedz Aid i Ozzem ale prawda jest taka ze nie poznasz czlowieka dopoki nie zamieszka sie z nim i nie przebywa sie z nim nmon stop a i wtedy tez mozna nie poznac czlowieka Ozz niemam nic przeciw bronieniu przez Ciebie Aid ale bez przesadyzmu troche to dziecinne ze oan leci po Ciebie jak cos sie dizeje (to sa moje obbserwacje) macie natychmiast przestac albo won na PM-y evil mnie mozesz wywalic... nie zalezy mi juz cry uderzyl w czuly punkt sweatdrop cry no zesz k**** mac wyjedz raz jeszcze z takim tekstem to naprawde polecisz Ozz nie twierdze ze zes przesadzil i koniec tematu nikt nie w******** sie w sprawy miedzy nikim sa ze soba dobra k**** sa wam nic k**** do tego koniec scream evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:22 pm
Delein the Wildest Fajny serial o Templariuszach na 1tvp leci. Moja matka to ogląda, ale ona wogule to ma hopla na punkcie takiej historii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:23 pm
Twistus Aidanna Twistus no zesz kurfa mam dosc Aid Ozz i Mroczny przestancie bo teraz rzezbicie w gownie tak naprawde Mroczny nie wiesz jak jest miedz Aid i Ozzem ale prawda jest taka ze nie poznasz czlowieka dopoki nie zamieszka sie z nim i nie przebywa sie z nim nmon stop a i wtedy tez mozna nie poznac czlowieka Ozz niemam nic przeciw bronieniu przez Ciebie Aid ale bez przesadyzmu troche to dziecinne ze oan leci po Ciebie jak cos sie dizeje (to sa moje obbserwacje) macie natychmiast przestac albo won na PM-y evil mnie mozesz wywalic... nie zalezy mi juz cry uderzyl w czuly punkt sweatdrop cry no zesz k**** mac wyjedz raz jeszcze z takim tekstem to naprawde polecisz Ozz nie twierdze ze zes przesadzil i koniec tematu nikt nie w******* sie w sprawy miedzy nikim sa ze soba dobra k**** sa wam nic k**** do tego koniec scream evil wulgaryzmy sa tylko uwzgledniane w melinie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:24 pm
Ozzwald mnie i tak nie uspokoisz.... a moze badz ponad to i nie daj sie prowokowac ...a jesli juz to prosze na PM albo MELINE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:24 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest Fajny serial o Templariuszach na 1tvp leci. Moja matka to ogląda, ale ona wogule to ma hopla na punkcie takiej historii. Ja sie ogolnie od historii trzymam precz, ale sredniowiecze i starozytnosc jeszcze zniose...nu i jak fajnie zrobiony serial jest, to czemu nie obejrzec :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:25 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest Fajny serial o Templariuszach na 1tvp leci. Moja matka to ogląda, ale ona wogule to ma hopla na punkcie takiej historii. a u mnie jak zwykle mecz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:25 pm
Twistus Ozzwald mnie i tak nie uspokoisz.... a moze badz ponad to i nie daj sie prowokowac ...a jesli juz to prosze na PM albo MELINEnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:26 pm
a jak ty bys sie poczula jakby Ci ktos zaczal wypominac, ze nie mozesz byc z ukochanym non stop cry nawet nie wiesz jak sie poczulam cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:27 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:27 pm
Aidanna ]a jak ty bys sie poczula jakby Ci ktos zaczal wypominac, ze nie mozesz byc z ukochanym non stop cry nawet nie wiesz jak sie poczulam cry a nie mozesz tego olac poprsotu k****wiesz lepiej co i jak jest po kiego sie tlumaczysz i wszystko stressed
[Edit]Beewolf:Twist ja rozumiem miesem sobie od czasu do czasu rzucic ale ty to robisz maniakalnie. A jestes modem troszke ogłady.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|