|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:07 pm
Mroczny Tato Aidanna hmm... jestesmy ze soba bardzo blisko od ponad pol roku, a znamy sie juz ponad rok... nieeee...... napewno mnie nie zna 3nodding wiesz moge ci mowic ze przez neta poznasz tyle osobe co bys opis kompa przeczytala ale ciebie to i tak nie interesi. passno tak... ja znam go tylko przez neta... mhmm xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Delein the Wildest *wcina ptasie mleczko* O co madrego znowu sie klocimy? Frania- nu nieco...meczyk ogladam..:] *wyskakuje spod kanapy* *skacze na Del* *przerwaca ja i zabiera ptasie mleczko* *chowa sie pod kanapa* ... O.o Moje moje scream *wczołg pod kanape* Daaaawajdawajdawajdawaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Karnaaa osz ty xd , tego drugiego to wole nie probowac bo ma nesmaczna nazwe mrgreen tu chodzi o Mc Donalda blaugh normalnie popisalam sie swoja ciemnota redface ,nie no myslalam ze chodzi o te Mc burgery itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:08 pm
Ozzwald jestem z Aidanna to raz jest to zwiazek partnerski to dwa to co dotyczy jej interesuje mnie to trzy i jak cos mi nie pasuje to mam zamiar jej bronic, po cos jestem wkoncu * podsuwa bialego konia, zbroje i miecz * ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:09 pm
Twistus ninja widze ze znowu dymy? ninja mrgreen Moze zmienimy nazwe gildii na "Dymy"? Co do horoskopow, to ja jestem typowa przedstawicielka swojego znaku, na podstawie mojej charakterystyki moznaby pisac krotkie horoskopy do gazet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Mroczny Tato Aidanna hmm... jestesmy ze soba bardzo blisko od ponad pol roku, a znamy sie juz ponad rok... nieeee...... napewno mnie nie zna 3nodding wiesz moge ci mowic ze przez neta poznasz tyle osobe co bys opis kompa przeczytala ale ciebie to i tak nie interesi. passno tak... ja znam go tylko przez neta... mhmm xd dalej ciagniesz... wiec ile razy sie z nim spotkalas na zywo, w realu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ozzwald jestem z Aidanna to raz jest to zwiazek partnerski to dwa to co dotyczy jej interesuje mnie to trzy i jak cos mi nie pasuje to mam zamiar jej bronic, po cos jestem wkoncu * podsuwa bialego konia, zbroje i miecz * ninja heart *kops ja z kapcia* i ty przeciwko mnie mala paskudo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:10 pm
?No dobra kto chce klapsa? Widziałem małe starcia miedzy wami więc kto chce iśc na pierwszy ogień !?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ozzwald jestem z Aidanna to raz jest to zwiazek partnerski to dwa to co dotyczy jej interesuje mnie to trzy i jak cos mi nie pasuje to mam zamiar jej bronic, po cos jestem wkoncu * podsuwa bialego konia, zbroje i miecz * ninja heart wiesz kazdy szanujacy tak robi xd widocznie trafialas na zlych facetow wink *pytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ja tam nie przepadam za miodem... xD mnie tez ostatnio normalna znajoma nazwala... poraz pierwszy rofl bratnia dusza xd za mna siedzi zawsze na lekcjach fanatyk rpg i fantasy i to od niego ciagle slysze, ze jestem dziwna XD --> normlany sie znalazl ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:11 pm
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato Aidanna hmm... jestesmy ze soba bardzo blisko od ponad pol roku, a znamy sie juz ponad rok... nieeee...... napewno mnie nie zna 3nodding wiesz moge ci mowic ze przez neta poznasz tyle osobe co bys opis kompa przeczytala ale ciebie to i tak nie interesi. passno tak... ja znam go tylko przez neta... mhmm xd dalej ciagniesz... wiec ile razy sie z nim spotkalas na zywo, w realu? kilka tyg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ?No dobra kto chce klapsa? Widziałem małe starcia miedzy wami więc kto chce iśc na pierwszy ogień !? Mam skurcz stopy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Twistus ninja widze ze znowu dymy? ninja mrgreen Moze zmienimy nazwe gildii na "Dymy"? Co do horoskopow, to ja jestem typowa przedstawicielka swojego znaku, na podstawie mojej charakterystyki moznaby pisac krotkie horoskopy do gazet... hm.. ale te horoskopy w gazetach to ze tak powiem szajs ;] (spolszcone) astrologia nie opiera sie na nich ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 1:12 pm
Aidanna Rin_Youkai Ozzwald jestem z Aidanna to raz jest to zwiazek partnerski to dwa to co dotyczy jej interesuje mnie to trzy i jak cos mi nie pasuje to mam zamiar jej bronic, po cos jestem wkoncu * podsuwa bialego konia, zbroje i miecz * ninja heart *kops ja z kapcia* i ty przeciwko mnie mala paskudo gonk jak to przeciwko!!! ninja ja tutaj chwale postawe Ozzwalda a ty coooo ninja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|