|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:50 am
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania ~~lena-undesaid~~ *szur szur* *kaszl kaszl* *wpada do komina* *otrzepuje sie z kurzu* no tego... jakby dawno o nie uzywalam xp siema ludu. witojcie wink
*ochlapuja ja woda z szklanki ze stołu* *zjada piernika* domokun podziel sie! podziel sie piernikiem! tać ja dzisiaj cały dzien poza domem! xd a ja własnie wrecz przeciwnie...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:51 am
Kiray Terrorystka Frania *przychodzi* *pac na poduche* *otwiera powoli wielką paczke... *
PIERNIKI! domokun *skacze na nia* *przewraca* *zabiera garsc piernikow* *ucieka pod kanape* *połamana leży z piernikiem w ustach*
*wypluwa* a pff!
te! scream łabserdaku! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:52 am
Kiray Terrorystka Frania *przychodzi* *pac na poduche* *otwiera powoli wielką paczke... *
PIERNIKI! domokun *skacze na nia* *przewraca* *zabiera garsc piernikow* *ucieka pod kanape* KARDZIEJ!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:54 am
Terrorystka Frania Kiray Terrorystka Frania *przychodzi* *pac na poduche* *otwiera powoli wielką paczke... *
PIERNIKI! domokun *skacze na nia* *przewraca* *zabiera garsc piernikow* *ucieka pod kanape* *połamana leży z piernikiem w ustach*
*wypluwa* a pff!
te! scream łabserdaku! scream sesesese *wcina zdobyczne pierniki* masz jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:58 am
*wyciaga pistolet na wode i strzela w niego* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 12:00 pm
Aidanna *wyciaga pistolet na wode i strzela w niego* ninja *glos spod kanapy* bo wyciagne swojego kalacha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 12:02 pm
Kiray Aidanna *wyciaga pistolet na wode i strzela w niego* ninja *glos spod kanapy* bo wyciagne swojego kalacha *zerka pod kanape i strzela dalej, chwila konsternacji i ucieka krzyczac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 12:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 12:06 pm
joł!
a tak w ogole, to ja lece. sija.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#KOREA# -.- #KOREA# #KOREA# -.- #KOREA# #KOREA# -.- #KOREA#
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 12:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 12:08 pm
BeeWolf_san #KOREA# -.- #KOREA# #KOREA# -.- #KOREA# #KOREA# -.- #KOREA# az czkawki dostalam... ty caly dzien ogladasz mecze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|