|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:22 am
Twistus *klepei pocieszjaco misiaka* nie martw sie malenki juz my z nia zrobimy pozadek 4laugh
Aid nikt nie jest gorszy od modow... mrgreen *smarcze w jej rekaw* dzieki wiedzialem ze na was mozna liczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:22 am
PRZEMOC W GILDII!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:23 am
Aidanna Twistus Aidanna no wywalcie biednego rodzyna nie wiadomo za co... *pac Bee w lep* crying ninja chocby za przejawy nieuzasadnionej agresji w stosunku do innych uzytkownikow i moderatorow w szczegolnosci mrgreen *poke ja* ale to sie samo tak robi gonk pirate a mnie to obchodzi masz sie kontrolowac pirate
no misiek juz nie plakaj ona juz bedzie grzeczna*patrzy na Aid* PRAWDA?
EDIT: *niebezpiecznie drga jej powieka* i nie pokaj mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:24 am
Aidanna PRZEMOC W GILDII!!! crying i kto to mowi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:24 am
Aidanna Kiray Aidanna a ty mnie nie lubisz gonk szarpalas mnie za brode *pokazuje jezyk* a ty mnie pstryknales w ucho i w nos.... wiesz... tooo boooli *robi sfoszona mine* powiedz pasek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:26 am
Twistus Aidanna Twistus Aidanna no wywalcie biednego rodzyna nie wiadomo za co... *pac Bee w lep* crying ninja chocby za przejawy nieuzasadnionej agresji w stosunku do innych uzytkownikow i moderatorow w szczegolnosci mrgreen *poke ja* ale to sie samo tak robi gonk pirate a mnie to obchodzi masz sie kontrolowac pirate
no misiek juz nie plakaj ona juz bedzie grzeczna*patrzy na Aid* PRAWDA? pomysle crying a moj uszczerbek na zdrowiu psychicznym spowodowany szokiem... to juz sie nie liczy crying gonk to Kiray wszystko zawinil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:26 am
Twistus pirate a mnie to obchodzi masz sie kontrolowac pirate
no misiek juz nie plakaj ona juz bedzie grzeczna*patrzy na Aid* PRAWDA?
EDIT: *niebezpiecznie drga jej powieka* i nie pokaj mnie ja nie placze tylko cos mnie w nosie zakrecilo a nei mailem chusteczek wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:27 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna a ty mnie nie lubisz gonk szarpalas mnie za brode *pokazuje jezyk* a ty mnie pstryknales w ucho i w nos.... wiesz... tooo boooli *robi sfoszona mine* powiedz pasek ja sie boje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:28 am
Aidanna pomysle crying a moj uszczerbek na zdrowiu psychicznym spowodowany szokiem... to juz sie nie liczy crying gonk to Kiray wszystko zawinil skarzypyta *wytyka ja palcem* skarzypyta, skarzypyta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:31 am
Kiray Aidanna pomysle crying a moj uszczerbek na zdrowiu psychicznym spowodowany szokiem... to juz sie nie liczy crying gonk to Kiray wszystko zawinil skarzypyta *wytyka ja palcem* skarzypyta, skarzypyta no ja przepraszam... ty sie pierwszy zaczoles skarzyc 3nodding ~~ nie no nie powiem... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:32 am
su-do-ku mrgreen
*pac na poduche* robie sobie przerwe..... zjadłabym cos słodkiego ... sad
ide do sklepu >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:33 am
Terrorystka Frania su-do-ku mrgreen
*pac na poduche* robie sobie przerwe..... zjadłabym cos słodkiego ... sad
ide do sklepu >D a ja mam kakao 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:34 am
Aidanna Kiray Aidanna pomysle crying a moj uszczerbek na zdrowiu psychicznym spowodowany szokiem... to juz sie nie liczy crying gonk to Kiray wszystko zawinil skarzypyta *wytyka ja palcem* skarzypyta, skarzypyta no ja przepraszam... ty sie pierwszy zaczoles skarzyc 3nodding ~~ nie no nie powiem... gonk crying ale ja moge rofl cool nie to nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 11:35 am
Kiray Aidanna Kiray Aidanna pomysle crying a moj uszczerbek na zdrowiu psychicznym spowodowany szokiem... to juz sie nie liczy crying gonk to Kiray wszystko zawinil skarzypyta *wytyka ja palcem* skarzypyta, skarzypyta no ja przepraszam... ty sie pierwszy zaczoles skarzyc 3nodding ~~ nie no nie powiem... gonk crying ale ja moge rofl cool nie to nie ale to jest nie uczciwe xp ale o co chodzi z tym tym...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|