|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:28 am
Kiray Terrorystka Frania zaczynam sie bac co odkryje kiedys w biurku znalazlem talerz po platkach rofl ktory pewnie juz zyl wlasnym zyciem rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:29 am
#Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix).mp3 [3:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:31 am
ja nadal odstawiam 0:3 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:32 am
Twistus Kiray Terrorystka Frania zaczynam sie bac co odkryje kiedys w biurku znalazlem talerz po platkach rofl ktory pewnie juz zyl wlasnym zyciem rofl mrgreen nie no co ty talerz byl pusty a po za tym nawet jak by cos uroslo to zaraz by je zabil zapach z moich butow, to lezaly na nizszej polce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:33 am
Aidanno, a czy ty znajdujesz talerze po płatkach w nieznanych czeluściach swego biurka? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Kiray Terrorystka Frania zaczynam sie bac co odkryje kiedys w biurku znalazlem talerz po platkach rofl lol *śmieje się*
to ja juz taką nieporządnicką istottą nie jestem XD tylko raz mi sie to zdarzylo wiec nie jest tak zle ja taki balagan mam tylko w biurku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Bee Hiding madre zmiany zrobil... Bo to mondry typ jest. A no Ronaldo lepiej gra, a jak by grał jak 4 lata temu oh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Twistus Kiray Terrorystka Frania zaczynam sie bac co odkryje kiedys w biurku znalazlem talerz po platkach rofl ktory pewnie juz zyl wlasnym zyciem rofl mrgreen nie no co ty talerz byl pusty a po za tym nawet jak by cos uroslo to zaraz by je zabil zapach z moich butow, to lezaly na nizszej polce xd a fuuuuuuuuuu wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:34 am
BeeWolf_san Kiray Bee Hiding madre zmiany zrobil... Bo to mondry typ jest. A no Ronaldo lepiej gra, a jak by grał jak 4 lata temu oh! 4 lata temu byl krolem strzelcow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:35 am
Twistus Kiray Twistus Kiray Terrorystka Frania zaczynam sie bac co odkryje kiedys w biurku znalazlem talerz po platkach rofl ktory pewnie juz zyl wlasnym zyciem rofl mrgreen nie no co ty talerz byl pusty a po za tym nawet jak by cos uroslo to zaraz by je zabil zapach z moich butow, to lezaly na nizszej polce xd a fuuuuuuuuuu wink mrgreen jak dobrze pamietam to bylo przed jakimis swietami... robilem porzadki w pokoju i wrzucilem je do biurka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 10:36 am
Kiray BeeWolf_san Kiray Bee Hiding madre zmiany zrobil... Bo to mondry typ jest. A no Ronaldo lepiej gra, a jak by grał jak 4 lata temu oh! 4 lata temu byl krolem strzelcow... bodajze 8 bramek strzelil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanno, a czy ty znajdujesz talerze po płatkach w nieznanych czeluściach swego biurka? :> nie... ale robilam dzis porzadki w szafie i cala pralke brudnymi ciuchami zapelnilam i odnalazlam zagubione czesci bielizny xd ale za to znajduje wiekowe kanapki badz owoce w plecakach xd eek gonk Kiray!? *poke* eek gonk cos ty ze soba zrobil gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Terrorystka Frania Kiray Terrorystka Frania zaczynam sie bac co odkryje kiedys w biurku znalazlem talerz po platkach rofl lol *śmieje się*
to ja juz taką nieporządnicką istottą nie jestem XD tylko raz mi sie to zdarzylo wiec nie jest tak zle ja taki balagan mam tylko w biurku moje biurko zazwyczaj jest zasypane jakimiś gartami, papierzyskami, książkami, telefonami i szklankami. a szuflady no to... tam akurat wszystko jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|