|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:54 am
Mroczny Tato duzo nie stracilas... cos ala msza tyle ze kazdy sie podnieca...'czy ona powie tak'.....'czy on powie tak'.....'czy nikt nie powie nie' i takie tam... lepsze sa wesela mrgreen mnie to strasznie nudiz....... ja zawsze czekam na wesela ;D
jak bylam mniejsza to moi kuzyni biegali za mna po osrdoku i wolali na mnie 'pulpecik' ! crying to akurat nie było miłe sad
i zawsze łapie welon panny młodej..... tzn łapałam. może za rok tez złapie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:55 am
Terrorystka Frania Aidanna Ozual aa no coz nigdy jeszcze nie bylem na slubie... tez nie xp crying xp xd eek eek eek NIE!? surprised no nie surprised czy to zle eek ~~Mroczny: no wlasnie o to mi chodzilo lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual mhh posel w bravo xd xp no comment ciekawe jak bardzo sie schleje ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna Ozual aa no coz nigdy jeszcze nie bylem na slubie... tez nie xp crying xp xd eek eek eek NIE!? surprised no widzisz no widzisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:56 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Ozual aa no coz nigdy jeszcze nie bylem na slubie... tez nie xp crying xp xd eek eek eek NIE!? surprised no nie surprised czy to zle eek ~~Mroczny: no wlasnie o to mi chodzilo lol no dla mnie to weird ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:56 am
Terrorystka Frania Aidanna Ozual aa no coz nigdy jeszcze nie bylem na slubie... tez nie xp crying xp xd eek eek eek NIE!? surprised eh przykre... e tam pewnie nic straconego xd jeszcze zdaze jakies wesele zdemolowac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:57 am
Terrorystka Frania Ozual mhh posel w bravo xd xp no comment ciekawe jak bardzo sie schleje ... ninja a ty jak ten paparatzi bedziesz mu zdjecia robic i za grube pieniadze sprzedasz je do jakiegos brukowca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:57 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato duzo nie stracilas... cos ala msza tyle ze kazdy sie podnieca...'czy ona powie tak'.....'czy on powie tak'.....'czy nikt nie powie nie' i takie tam... lepsze sa wesela mrgreen mnie to strasznie nudiz....... ja zawsze czekam na wesela ;D
jak bylam mniejsza to moi kuzyni biegali za mna po osrdoku i wolali na mnie 'pulpecik' ! crying to akurat nie było miłe sad
i zawsze łapie welon panny młodej..... tzn łapałam. może za rok tez złapie? pulpecik rofl ha! tego nie wiedzialem cool twisted a moze za pare lat to ty bedziesz rzucac ten welon wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:58 am
Ozual Terrorystka Frania Aidanna Ozual aa no coz nigdy jeszcze nie bylem na slubie... tez nie xp crying xp xd eek eek eek NIE!? surprised eh przykre... e tam pewnie nic straconego xd jeszcze zdaze jakies wesele zdemolowac twisted ja nienawidze kiedy kazą mi tańcować.. czuje sie jak małpa w Zoo neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:58 am
Ozual Terrorystka Frania Aidanna Ozual aa no coz nigdy jeszcze nie bylem na slubie... tez nie xp crying xp xd eek eek eek NIE!? surprised eh przykre... e tam pewnie nic straconego xd jeszcze zdaze jakies wesele zdemolowac twisted ja swoj zdemoluje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:59 am
Terrorystka Frania Ozual mhh posel w bravo xd xp no comment ciekawe jak bardzo sie schleje ... ninja zbeltac sie na posla przypadkiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 6:59 am
Aidanna Terrorystka Frania Ozual mhh posel w bravo xd xp no comment ciekawe jak bardzo sie schleje ... ninja a ty jak ten paparatzi bedziesz mu zdjecia robic i za grube pieniadze sprzedasz je do jakiegos brukowca xp mwahahaha >D
Aidanna, myslisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 7:00 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato duzo nie stracilas... cos ala msza tyle ze kazdy sie podnieca...'czy ona powie tak'.....'czy on powie tak'.....'czy nikt nie powie nie' i takie tam... lepsze sa wesela mrgreen mnie to strasznie nudiz....... ja zawsze czekam na wesela ;D
i zawsze łapie welon panny młodej..... tzn łapałam. może za rok tez złapie? pulpecik rofl ha! tego nie wiedzialem cool twisted a moze za pare lat to ty bedziesz rzucac ten welon wink zaprosicie mnie na wasz slub co nie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 7:00 am
Mroczny Tato pulpecik rofl ha! tego nie wiedzialem cool twisted a moze za pare lat to ty bedziesz rzucac ten welon wink nie smiej sie crying mad to nie było miłe :/
mejbi jes mejbi noł, mejbi bejbi aj dąt noł... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 7:01 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Ozual mhh posel w bravo xd xp no comment ciekawe jak bardzo sie schleje ... ninja a ty jak ten paparatzi bedziesz mu zdjecia robic i za grube pieniadze sprzedasz je do jakiegos brukowca xp mwahahaha >D
Aidanna, myslisz wink ja to porostu wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|