|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:32 pm
Mroczny Tato Nightcatt mrrrrrr jaki fajny deszczyk pada heart u mnie prazy gonk wspolczuje ja sie chyba przez to slonce tak dlugo wyleczyc nie moge stare ale juz drugi dzien deszczowy wiec moze ebdzie dobrze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:32 pm
Nightcatt Ozual Nightcatt jeju czemu mi sie zamyka ta strona sama co chwile co? scream moze zawirusowanego komputerka masz? juz od dlugiego czasu jak pisze posy to mi sie zamyka co chwile crying jasne... kazdy blad kompa najlepiej zrzucic na vira stare Night jaka masz przegladarke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:33 pm
Nightcatt Ozual Nightcatt jeju czemu mi sie zamyka ta strona sama co chwile co? scream moze zawirusowanego komputerka masz? juz od dlugiego czasu jak pisze posy to mi sie zamyka co chwile crying ja bym radzis ci przeinstalowac przegladarke ale pewnie masz zawirusowanego komputerka, moze byc tez tak ze masz ustawione na klawiaturze skrot do wylaczania jak moj znajomy mial kiedys xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:33 pm
Mroczny Tato Nightcatt Ozual Nightcatt jeju czemu mi sie zamyka ta strona sama co chwile co? scream moze zawirusowanego komputerka masz? juz od dlugiego czasu jak pisze posy to mi sie zamyka co chwile crying jasne... kazdy blad kompa najlepiej zrzucic na vira stare Night jaka masz przegladarke? explorer i mozilla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:34 pm
Nightcatt Mroczny Tato Nightcatt mrrrrrr jaki fajny deszczyk pada heart u mnie prazy gonk wspolczuje ja sie chyba przez to slonce tak dlugo wyleczyc nie moge stare ale juz drugi dzien deszczowy wiec moze ebdzie dobrze mrgreen ja mialem 3 dni 40' goraczki i bole glowy, myslalem ze nie wyrobie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:35 pm
jak umnie nie spadnie wreszcie deszcz to pojde na ulice i zaczne zabijac scream gonk stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:36 pm
sproboj zrobic reinstalke. moze to pomoze a jak nie to poszukaj w googlach czegos o twoim przypadku. ludzie napewno juz mieli ten sam problem co ty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual jak umnie nie spadnie wreszcie deszcz to pojde na ulice i zaczne zabijac scream gonk stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Ozual jak umnie nie spadnie wreszcie deszcz to pojde na ulice i zaczne zabijac scream gonk stressed no przykro mi takich osobek jak ty oszczedzam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:37 pm
Mroczny Tato sproboj zrobic reinstalke. moze to pomoze a jak nie to poszukaj w googlach czegos o twoim przypadku. ludzie napewno juz mieli ten sam problem co ty 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:37 pm
Ozual jak umnie nie spadnie wreszcie deszcz to pojde na ulice i zaczne zabijac scream gonk stressed *smiech na sali*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:38 pm
ja sobie okno otwieram dla swiezego powietrza a oni mi smrodzą od samego rana luuuudzie nie gotowac scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:38 pm
Nightcatt Mroczny Tato sproboj zrobic reinstalke. moze to pomoze a jak nie to poszukaj w googlach czegos o twoim przypadku. ludzie napewno juz mieli ten sam problem co ty 3nodding 4laugh np wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:39 pm
Mroczny Tato Ozual jak umnie nie spadnie wreszcie deszcz to pojde na ulice i zaczne zabijac scream gonk stressed *smiech na sali* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:39 pm
Nightcatt ja sobie okno otwieram dla swiezego powietrza a oni mi smrodzą od samego rana luuuudzie nie gotowac scream wstaja zeby ugotowac obiad na jutro xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|