|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:31 pm
Autark Karnaaa a przepraszam , czym te rybki lowisz ? ninja nie przypominaj, pamietam stressed twisted dobse jus nie bede rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:31 pm
Autark Karnaaa a przepraszam , czym te rybki lowisz ? ninja nie przypominaj, pamietam stressed a ja sie domyslam mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:33 pm
łodejdź łobuzie łod mojej łoleńki łoświadczyny łodowłane łoświadczył łobrażony łojciec łoleńki! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:34 pm
Terrorystka Frania Autark Karnaaa a przepraszam , czym te rybki lowisz ? ninja nie przypominaj, pamietam stressed a ja sie domyslam mrgreen twisted to ja juz lepiej uciekam z POGG bo i inne rzeczy sie wydadza sweatdrop pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:35 pm
Autark Terrorystka Frania Autark Karnaaa a przepraszam , czym te rybki lowisz ? ninja nie przypominaj, pamietam stressed a ja sie domyslam mrgreen twisted to ja juz lepiej uciekam z POGG bo i inne rzeczy sie wydadza sweatdrop pa e .. noo... sad nie uciekaj! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:35 pm
Autark Terrorystka Frania Autark Karnaaa a przepraszam , czym te rybki lowisz ? ninja nie przypominaj, pamietam stressed a ja sie domyslam mrgreen twisted to ja juz lepiej uciekam z POGG bo i inne rzeczy sie wydadza sweatdrop pa och juz tam rolleyes , zreszta tez ide , papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:36 pm
Karnaaa Autark Terrorystka Frania Autark Karnaaa a przepraszam , czym te rybki lowisz ? ninja nie przypominaj, pamietam stressed a ja sie domyslam mrgreen twisted to ja juz lepiej uciekam z POGG bo i inne rzeczy sie wydadza sweatdrop pa och juz tam rolleyes , zreszta tez ide , papa a ja!? scream
ja to jak pies kurna no! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:41 pm
*ociera łzy*
nie bendem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:43 pm
no coz juz pozno ide, dobranoc wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:44 pm
Terrorystka Frania *ociera łzy*
nie bendem biggrin dziekuje smile *podaje ciacho i herbatke z miodem* prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:44 pm
Tortoise [Tortoise #02] Night Air [3:50]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:47 pm
Autark Terrorystka Frania *ociera łzy*
nie bendem biggrin dziekuje smile *podaje ciacho i herbatke z miodem* prosze *zjada i wypija* dziękować ^3^
cześć łopcowaty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:49 pm
Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania *ociera łzy*
nie bendem biggrin dziekuje smile *podaje ciacho i herbatke z miodem* prosze *zjada i wypija* dziękować ^3^
cześć łopcowaty ninja alez prosze wink skoro juz przybyly nowe ludziki to ja mykam, pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:50 pm
Autark Terrorystka Frania Autark Terrorystka Frania *ociera łzy*
cześć łopcowaty ninja alez prosze wink skoro juz przybyly nowe ludziki to ja mykam, pa i tak łopcowaty nie bedzie ze mna gadac ninja
ale jak mus to mus
pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |