|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:20 pm
BeeWolf_san Twistus xd a chcesz o tym porozmawiac xd wink A masz cos ciekawego do powiedzenia naten temat ? mrgreen to Ty masz mowic ja tylko bede udawac ze Cie slucham mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:22 pm
Terrorystka Frania dobra musze spadać... bo panika...... w domu, że strzali blah blah blah.... rolleyes
# HEY - [Hey #03] 4 pory [2:54] Bhehe.. jak w mrocznych wiekach.. ludzie tez sie bali burzy.. i zacmien slonca.. prostaczkowie mysleli ze to koniec swiata rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:23 pm
Twistus BeeWolf_san Twistus xd a chcesz o tym porozmawiac xd wink A masz cos ciekawego do powiedzenia naten temat ? mrgreen to Ty masz mowic ja tylko bede udawac ze Cie slucham mrgreen To spadaj. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:25 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san Twistus xd a chcesz o tym porozmawiac xd wink A masz cos ciekawego do powiedzenia naten temat ? mrgreen to Ty masz mowic ja tylko bede udawac ze Cie slucham mrgreen To spadaj. pirate pirate z checia pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:26 pm
USa odpadnie ... hura hura biggrin ... Jeszcze Ghana im nakopie ...
>Wsadza sobie kosc do nosa<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:28 pm
NIEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee.......
Czemu oni pomagaja USa ?! ... a to jest moszmar buhahaha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:30 pm
BeeWolf_san NIEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee.......Czemu oni pomagaja USa ?! ... a to jest moszmar buhahaha. nie moge... italia strzelila sobie samoboja i teraz jeszcze graja w 10... oj moze byc ciezko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:30 pm
Kiray zespoly zawsze maja miano czarnego konia... w korei senegal sprawil sporo niespodzianek afrykanskie zespoly sa swietnie przygotowane fizycznie i technicznie ale ich czestym bledme jest to ze nie sa do konca zgrani... za bardzo zawodnicy chca samemu zdobyc ta bramke... wrecz wejsc z pilka do bramki chociaz dzisiaj Ghana ladnie grala jako kolektyw wlosi sa dobrzy ale ja za nimi nigdy nie przepadalem Włosi mnie zawiedli jak mozna sobie strzelic gola i pobic amerykanina kusza. To co wsadzasz sobie kosc do nosa razem zemna ? Jedziemy do afryki kibicowac ?! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:36 pm
BeeWolf_san Włosi mnie zawiedli jak mozna sobie strzelic gola i pobic amerykanina kusza. To co wsadzasz sobie kosc do nosa razem zemna ? Jedziemy do afryki kibicowac ?! mrgreen wlosi lubia zaskakiwac blaugh a masz jakas kosc? do afryki na safari mozemy pojechac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:38 pm
Kiray BeeWolf_san Włosi mnie zawiedli jak mozna sobie strzelic gola i pobic amerykanina kusza. To co wsadzasz sobie kosc do nosa razem zemna ? Jedziemy do afryki kibicowac ?! mrgreen wlosi lubia zaskakiwac blaugh a masz jakas kosc? do afryki na safari mozemy pojechac MaM kosc od kurczaka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:39 pm
aww nareszcie troszke zimniej u mnie i burza idzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:39 pm
Bee wiesz ze jak amerykance wygraja to kazdy w tej grupie bedzie mial po 3 punkty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|