|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:41 am
Twistus Terrorystka Frania Setsuna Dragonclaw Terrorystka Frania nikogo nie ma..... sialalalalala rolleyes jestem xp po ile zwykle chodza g-boty bo ostatnio nie w temacie jestem po 3 sa najtańsze XD
a ten oszołom kupił ode mnie za 3,9k ahahah XD widocznie bardzo zalezalo mu na kupnie g-bota nie zwazajac na cene... albo po prostu myśli, że sprzeda drożej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:43 am
Terrorystka Frania albo po prostu myśli, że sprzeda drożej. who knows...teraz nie da sie znalesc g-bota na MP praktycznie wiec malo kto prbuje na tym zarobic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:43 am
Terrorystka Frania Setsuna Dragonclaw Terrorystka Frania nikogo nie ma..... sialalalalala rolleyes jestem xp po ile zwykle chodza g-boty bo ostatnio nie w temacie jestem po 3 sa najtańsze XD
a ten oszołom kupił ode mnie za 3,9k ahahah XD nie lepiej bylo przetrzymac i potem sprzedac za wyzsza cene? ja tak zrobilam z kiki plushie i zamiast 7k z poczatku sprzedalam jakis czas temu za 37k cool albo spieszylo mu sie albo nie chcialo szukac innych ofert xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:46 am
Setsuna Dragonclaw Terrorystka Frania Setsuna Dragonclaw Terrorystka Frania nikogo nie ma..... sialalalalala rolleyes jestem xp po ile zwykle chodza g-boty bo ostatnio nie w temacie jestem po 3 sa najtańsze XD
a ten oszołom kupił ode mnie za 3,9k ahahah XD nie lepiej bylo przetrzymac i potem sprzedac za wyzsza cene? ja tak zrobilam z kiki plushie i zamiast 7k z poczatku sprzedalam jakis czas temu za 37k cool albo spieszylo mu sie albo nie chcialo szukac innych ofert xp e tam. i tak tego g-bota zbidowałam kiedys tam kiedys ;P
kazdy gold sie liczy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:49 am
Terrorystka Frania jak komus goldy wisza to leń, a jak komus zalezy (np. mnie) to sie w to bawi... mrgreen
z reszta co ja mam lepszego do roboty!? rolleyes
oui, oui.... ? co masz na mysli? ;> cool sadzisz ze powiem Ci swoje sekrety jak to zdobywa sie goldy :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:51 am
Twistus Terrorystka Frania jak komus goldy wisza to leń, a jak komus zalezy (np. mnie) to sie w to bawi... mrgreen
oui, oui.... ? co masz na mysli? ;> cool sadzisz ze powiem Ci swoje sekrety jak to zdobywa sie goldy :>? alez oczywiście, że tak mrgreen
z reszta - co Ci zalezy? cool ze mnie marna konkurencja za dwa dni zapomne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:53 am
Terrorystka Frania Twistus Terrorystka Frania jak komus goldy wisza to leń, a jak komus zalezy (np. mnie) to sie w to bawi... mrgreen
oui, oui.... ? co masz na mysli? ;> cool sadzisz ze powiem Ci swoje sekrety jak to zdobywa sie goldy :>? alez oczywiście, że tak mrgreen
z reszta - co Ci zalezy? cool ze mnie marna konkurencja za dwa dni zapomne rofl talk2hand juz paru osoba powiedzialm swoj sekret i calkiem spora konkurancja mi sie zrobila zreszta teraz i tak ciezko zarobic na markecie dlatego ja bardziej siedze na exchange mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|