|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:10 am
chari-san Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Dobra, zdupiam. ...Naranaranara. hasta kiedyśtam rolleyes
siema chari. co tam? wink w sumie... nic... jak zwykle przejmuje sie tym, ze wszystkim w życiu się układa, tlyko nie mi == napewno sa jakies pozytywne strony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:11 am
Terrorystka Frania chari-san Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Dobra, zdupiam. ...Naranaranara. hasta kiedyśtam rolleyes
siema chari. co tam? wink w sumie... nic... jak zwykle przejmuje sie tym, ze wszystkim w życiu się układa, tlyko nie mi == napewno sa jakies pozytywne strony. ja jak zwykle neidoceniam niczego wokol siebie... neidoceniam siebei, neidoceniam swojego życia... ale jak tu doceniac, ajk jest caly zcas takie samo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:15 am
narzekam jak zywkle *wali głową w ścianę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:17 am
chari-san narzekam jak zywkle *wali głową w ścianę* # Koniec_Swiata-Granat_w_Plecaku.mp3 [3:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:24 am
Setsuna Dragonclaw to sie nie marnuj... skoro swiat jest taki sam i bez sensu wprowadz zmiany zamiast czekac na nie... igzakli! Setsno, mądrze prawisz, oj mądrze 3nodding mrgreen
jakis bambus kupil G-Bota za 3,9k o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:31 am
nikogo nie ma..... sialalalalala rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:36 am
Terrorystka Frania nikogo nie ma..... sialalalalala rolleyes jestem xp po ile zwykle chodza g-boty bo ostatnio nie w temacie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:37 am
Setsuna Dragonclaw Terrorystka Frania nikogo nie ma..... sialalalalala rolleyes jestem xp po ile zwykle chodza g-boty bo ostatnio nie w temacie jestem po 3 sa najtańsze XD
a ten oszołom kupił ode mnie za 3,9k ahahah XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 11:40 am
Terrorystka Frania Setsuna Dragonclaw Terrorystka Frania nikogo nie ma..... sialalalalala rolleyes jestem xp po ile zwykle chodza g-boty bo ostatnio nie w temacie jestem po 3 sa najtańsze XD
a ten oszołom kupił ode mnie za 3,9k ahahah XD widocznie bardzo zalezalo mu na kupnie g-bota nie zwazajac na cene...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|